Gülben ergen- yonca bahcesi

Thread: Gülben ergen- yonca bahcesi

Tags: None
  1. sevigili said:

Default Gülben ergen- yonca bahcesi

Could someone pls translate this song for me, I know I ask so much but I am trying to learn Turkish and until I really know the language I have to do it like
    thx already
    selamlar

2. kibele's Avatar

kibele said:

YONCA BAHÇESİ- CLOVER FIELD
    rüyağımda kendimi yonca bahçesinde koşarken gördüm- i saw myself running in a clover field in my dream
    çocukluğuma geri dönmek istedim saçımı ördüm- i wanted to go back to my childhood, i plaited my hair
    ne yük vardı omuzlarımda ne derdim oyundan başka- neither did i have burden on my shoulders nor did i have troubles apart from games
    ne kadar güzeldi çocukluğum aslında çocuktum büyüdüm- what a lovely childhood i had, actually i was a kid i have grown up
    büyüdükçe kendime duvarlar ördüm- the more i grow up the more walls i walled myself
    o kadar yoruldum ki bazen durmadan yürüdüm- i got tired too much that i sometimes walked without ever stopping

hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa- i cannot stay in any heart unless there is good in it

beklemeden giderim kalbim git diyorsa - i would go without ever waiting if my heart says to leave
    ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa- i won't embitter to life unless others do
    bigün ışıklar banada yanacak nasıl olsa- someday lights will be on for me somehow
    Endless Climb
    I am blind
    Why can't I hear?
    Color blind
    Speaking a phrase
    Instantly grown
    I am blind
    Waiting in line