Originally Posted by
tigress_tim
Who is so nice to translate this for me ?
Lütfeeeeeeeeeeeeeen . I really need this
Teşekkür ederim !
I don't believe that magic is only in the mind / Sihrin sadece akılda olduğuna inanmıyorum.
I don't believe i'd love somebody just to pass the time.. / Birini sevmenin zamanla geçeceğini düşünmüyorum.
I don't believe that beauty, will ever be replaced / güzelliğin yerinin doldurulamayacağına inanmıyorum.
I don't believe a masterpiece could ever match your face / Sanat eserinin yüzünle uyuşamayacağına inanmıyorum.
I dont believe that when you die your presence isnt felt / Öldüğünde varlığının sona ereceğine inanmıyorum.
But I believe in you....I believe in you...in you. / Ama sana inanıyorum... Sana inanıyorum...
And if you ever have to go away nothing in my world could ever be the same / Eğer gitmen gerekseydi bu dünyada hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktı.
Nothing lasts for ever, but we'll stay together till the end / Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez , ama biz sonuna kadar beraber olacağız.
I'll give you everything I have again and again... / Sahip olduğum herşeyi sana vereceğim tekrar ve tekrar .