Guess Who - Manifest

Thread: Guess Who - Manifest

Tags: None
  1. indrasensuela said:

Default Guess Who - Manifest

Vezi clipul Manifest
    Share on Facebook Share on Twitter Share

Si par…

Si par atat de sigur, da’ nu stiu incotro ma duc
    Instinctu’ meu e cel mai ieftin truc,
    Trec drept prin viata si sunt mandru de trecut
    Si daca e sa pierd tot, o iau de la capat. Lupt!
    Da’ tu-mi zici mie teorii, de parca tu le scrii,
    De parca eu n-as stii ca ne prostesti ca pe copii.
    Stii ca daca te complici prea mult pierzi timpul,
    Timpu-nseamna bani, tine-o simplu.
    Ca nu ne mai pasa, oricum ne-ai luat tot ce-am avut pe masa.
    Halal caracter daca ne ceri din casa…
    Te uiti de sus si razi, o arzi incognito.
    Sunteti toti o apa si-un pamant, trasi la indigo.
    Si lumea nu mai vrea sa stea,
    Toti vor sa plece undeva, departe…
    Da’ stiu ca vorba buna-n general castiga.
    Daca muzica instiga vreau s-aud un stadion cum striga:

Refren [x2]:

[Ooooooooo]
    Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu
    [Ooooooooo]
    Trec peste tine daca nu am incotro

Si eu stiu la fel ca tine,
    Viitorul meu e-n fiecare zi de maine.
    In fiecare zi, trag de mine ca de-un caine
    Sa fac pe dracu-n patru sa iau cea mai mare paine.
    Si stiu ca poa’ sa treaca luni,
    poa’ sa treaca saptamani, ani buni si tot sa nu aduni…
    Si stiu ca ma-nvart intr-o lume de nebuni,
    Fara cotiere, casca si fara instructiuni.
    Si stiu ca s-a facut tarziu, e ora de culcare.
    Du-te-acasa ca la 7 esti in picioare.
    Si stiu ca pot sa scriu o carte despre fiecare…
    Da’ pentru critici cartile-astea n-au valoare.
    Si lumea nu mai vrea sa stea.
    Toti vor sa plece undeva, departe
    Da’ stiu ca vorba buna-n general castiga
    Daca muzica instiga vreau s-aud un stadion cum striga:

Refren [x2]:

[Ooooooooo]
    Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu
    [Ooooooooo]
    Trec peste tine daca nu am incotro.

Corecteaza versuri Manifest - Guess Who Adauga versuri Guess Who

2. baby_girl_'s Avatar

baby_girl_ said:

Manifest / Manifesto

Si par… / And I seem...

Si par atat de sigur, da’ nu stiu incotro ma duc / I seem to be so sure, but I don't know where to head to
    Instinctu’ meu e cel mai ieftin truc, / My instinct is the cheapest trick,
    Trec drept prin viata si sunt mandru de trecut / I'm crossing right through life and I'm proud of my past
    Si daca e sa pierd tot, o iau de la capat. Lupt! / And if I were to lose everything, I'll start it all over again. I'll fight!
    Da’ tu-mi zici mie teorii, de parca tu le scrii, / But you're telling me theories as if you were writing them,
    De parca eu n-as stii ca ne prostesti ca pe copii. / As if I wouldn't know that you're fooling us around as if we were some children.
    Stii ca daca te complici prea mult pierzi timpul, / You know, if you complicate yourself too much, you're wasting time.
    Timpu-nseamna bani, tine-o simplu. / Time is money, keep it simple.
    Ca nu ne mai pasa, oricum ne-ai luat tot ce-am avut pe masa. / We no longer care, since you've taken everything we had on the table.
    Halal caracter daca ne ceri din casa… / Such an ugly character, if you're asking things from our home..
    Te uiti de sus si razi, o arzi incognito. / You're looking up on us, you're laughing, you're moving incognito.
    Sunteti toti o apa si-un pamant, trasi la indigo. / You're all the same, xeroxed.
    Si lumea nu mai vrea sa stea, / And people no longer want to stay,
    Toti vor sa plece undeva, departe… / They all want to go somewhere, far away...
    Da’ stiu ca vorba buna-n general castiga. / But I know that a good word, wins every time.
    Daca muzica instiga vreau s-aud un stadion cum striga: / If music instigates, I want to hear a stadium screaming:

Refren [x2]: / Chorus

[Ooooooooo]
    Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu / I've learned that I'm making my own justice
    [Ooooooooo]
    Trec peste tine daca nu am incotro / I'll walk over you if I'd have no choice

Si eu stiu la fel ca tine, / And I know, just like you do
    Viitorul meu e-n fiecare zi de maine. / My future is in every tomorrow.
    In fiecare zi, trag de mine ca de-un caine / I'm working hard day by day, like a dog
    Sa fac pe dracu-n patru sa iau cea mai mare paine. / Trying the impossible to get the biggest bread.
    Si stiu ca poa’ sa treaca luni, / And I know, months can go by,
    poa’ sa treaca saptamani, ani buni si tot sa nu aduni… / weeks can go by, years, and still not gather a thing..
    Si stiu ca ma-nvart intr-o lume de nebuni, / And I know, I'm spinning around in a world full of mad people,
    Fara cotiere, casca si fara instructiuni. / With no elbow pads, helmet or instructions.
    Si stiu ca s-a facut tarziu, e ora de culcare. / And I know it's getting late, it's bedtime.
    Du-te-acasa ca la 7 esti in picioare. / Go home, at 7 o'clock morning you're up.
    Si stiu ca pot sa scriu o carte despre fiecare… / And I know, I could write a book about each and everyone...
    Da’ pentru critici cartile-astea n-au valoare. / But for the critics these books are useless.
    Si lumea nu mai vrea sa stea, / And people no longer want to stay,
    Toti vor sa plece undeva, departe… / They all want to go somewhere, far away...
    Da’ stiu ca vorba buna-n general castiga. / But I know that a good word, wins every time.
    Daca muzica instiga vreau s-aud un stadion cum striga: / If music instigates, I want to hear a stadium screaming:

Refren [x2]:

[Ooooooooo]
    Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu / I've learned that I'm making my own justice
    [Ooooooooo]
    Trec peste tine daca nu am incotro. / I'll walk over you if I'd have no choice

3. indrasensuela said:

Default hey

hey thanks so much that is amazingly helpful i lvoe romanian muzica!