Ako se ne pojavite do kraja godine, ja ću da pojedem sve kolače. LOL
Tags:
None
-
-
Pohvale za Desanku Maksimović!
Last edited by ina; 01-19-2011 at 05:27 AM.
-
Neće svako danas da deli znanje kao ona...
-
Opa! Novi dizajn a i novi logo! Fino, samo mi treba malo vremena da se naviknem....
-
Joooj Majaaaa pa zasto? Sve je tu samo je novo i moderno (
) i nije onako sivo i ocajno.. .Mozda samo treba da se naviknes
PS
obrati paznju na malecno Like u postovima (dole desno) .. kad kliknes pojavi se;P
-
Sajt je bolji sada!
Sajt je super sada, slažem se sa Springom. Sajt je ranije izgled'o malo takoreči 'staromodan'
-
Sve je tako umirujuće plavičasto, zaoblljenih uglova i ne izgleda "tabelarno" ... Meni samo malo smeta što nema više vertikalnih podela tj. kolona ili barem da se jasnije vide, a i naslovi manje padaju u oči. Ali je ovako sajt dosta lepši....sve pohvale!
-
Meni se isto sad sviđa!
''Glupost je sama u sebe zaljubljena i njeno je samoljublje bezgranično.''
''Siamo niente senza fantasie''
''Наверное мне место на луне, но страшно оставаться в темноте'' -
Interesantan im je novi dizajn. Jedino sto me se ne dopada su sitna slova. Naravno da ona mogu da se povecaju (CTRL+), medjutim, u tom slucaju se povecava i razmak izmedju postova. Slazem se sa inom da bi naslovi mogli da budu upadljiviji. Valjda cemo se brzo navici.
-
Pa ovo sa srcem je možda malo....previše. Simbol sa podignutim palcem ispred "Thanks" nakon pritiskanja se ne vidi kao ovo srce, kao što "like" nema nikakav simbol ispred sebe, ali mu se doda posle, po pritiskivanju na njega. Onda opet jedno veliko srca gore koje pobrojava ona manja ispod, u tread-u, a zahvalnice za usuful post-ove u jednom tread-u se ne pobrojavaju. Možda je ovo nejednakost. Ali ovo izgleda važi samo za Chit-Chat, umesto "thanks" ide "like".
Naravno, možda samo ja imam ovaj utisak, konkretno za taj detalj dizajna. Ostali segmenti su dosta unapređeni, kažem sve pohvale. -
Evo navikla sam se, sad mi se svidja
-
hm.... ima li neko pojma sta se desilo sa inom?
-
Nope :O
-
Interesting!
-
Ина вас пуно воли.
-
-
Since it can happen for the second time.... the end is here.