floricienta

Thread: floricienta

Tags: None
  1. penny's Avatar

penny said:

εγώ σου απάντησα 16, η μαρία 19
  2. natasa007's Avatar

natasa007 said:

Ρε παιδια μηπως μπορει καποιος να μου πει περιληπτικα τι εχει γινει στη Φλορ και στο Rbd γιατι εχω να τα δω απο περσι και ειμαι ψιλοκολλημενη
  3. penny's Avatar

penny said:

στη φλορ: ε φλορ ερωτευτηκε τον μαξιμο τον κηδεμονα που άφησε ο φεντερίκο! όπως και περισυ οι κακες με τον λορετζο νικάνε, η δελφινα κατάφερε τον μαξιμο να την παντρευτει και για να χωρησει, έπρεπε να κάνει την δελφίνα να τον χωρήσει κ όχι εκείνος εκείνα επειδη της το υποσχέθηκε όταν και καλά έδωσε μυελό στην υποτειθέμενη άρρωστη μάνα του(σχεδιο λορετζο).η δελφίνα που το ήξερε πως κατέστρωνε αυτό το σχέδιο για να την χωρίσει, έκανε τα πάντα για να πάνε όλα στραβα, στα τελευταία επεισόδεια ο μαξ κ η φλορ περάσανε μια νυχτα μαζι, ζητησε από την δελφινα διαζύγιο κ εκείνη τα είπε όλα στον δικαστη( που από την αρχή της χρονιας αυτός ήθελε την δελφίνα κηδεμόνα, κ ο μάξιμος μια αφηνε κ μια ζητούσε πίσω την κηδεμονία ώσπου έμεινε) κλαίγοντας και τον έπεισε έτσι ώστε αν χωρίσουν να πάρει την κηδεμονία από τον μάξιμο και να μείνει μόνη της! ο δικαστής απαγόρευσε στην φλορ να πλησιάζει τα παιδια, και συστησε στον μαξ να δουν με την δελφίνα ψυχολόγο να τους βοηθησεινα μείνουν μαζι. εξετάστηκε κ η φλορ, με μαξ κ δελφινα, η φλορ βγήκε τρελη,ψυχασθενης(της δελφινας τα αποτελέσματα που τα άλλαξε) η δελφίνα αγαθη κ ανώριμη και επειδη ο μαξ ήταν από την αρχη αναξιος τους πήρε από όλους την κηδεμονία κ τα παιδιά θα πάνε σε ορφανοτροφειο! ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ: ο νίκος με τον φρανκο δεν είναι αδερφια, και το έμαθαν όταν βρηκαν τον διδυμο του νικου,λαουτάρο! ο νίκος και λαουτάρο είναι των fritzenwalden και ο φρανκο υιοθετημένος, που όταν γεννουσαν οι μανάδες τους ο διδυμος του φρανκο πέθανε κ η μάνα του άρρωστη κ φτωχή εφυγε αλλαζοντας τον λαουτάρο με τον φρανκο ώστε το παιδί της να εχει καλή ζωη.τα ήξερε αυτα η νοσοκόμα και τα είπε στη μαλάλα κ δελφίνα όπου για να μην μοιραστούν τη περιουσία και με τον λαουτάρο είπαν πως ο νίκος είναι υιοθετημένος και ο φράνκο γιος αληθινός. εν τω μεταξυ ο φράνκο ερωτεύτηκε την ολίβια την "ξαδέρφη" του και στην αρχη είχα προβλήματα με τον τρελαμένο πια πρώην αγόρι της.τώρα χωρίσανε αφού δεν γίνεται να είναι μαζι, που πιστεύουν πως είναι 1α ξαδερφια, και τα έφτιαξε αυτή με τον(περιπτερα που τα είχε η μαγια αλλά δεν θυμάμαι το όνομα) και ο φράνκο με την μαρία μια 15χρονη.τα μικρά με τις φασαρίες τους ως συνήθως. α! η διαθήκη ανοίχτηκε και για να πάρουν τα χρήματα η φλορ κ η κακές με την σοφία πρεπει οι αδερφες να ανοίξουν μια επιχείρηση για ένα χρόνο, όπως και έκαναν ένα γυμναστηριο. η φλορ στη μέση περίπου της σειράς για να σιγουρευτεί πως έπρεπε να μείνει με τον μαξ είδε μια κασετα που άφησε ο φεντε-μαξ που φαινόταν η εξομολόγηση του φέντε στη φλορ λέγοντας της πως έπρεπε να μείνει με τον μαξ να τον αγαπήσει και να 'ξυπνήσει την κοιμησμενη του καρδια' και πως θα ήταν πάντα μαζί αφού ένα κομμάτι του θα έμενε πισω μαζι της κ με τα παιδια στον μαξ!όλα αυτά ενω φαίνοταν μια ο μαξ μια ο φεντε!!!!
  4. natasa007's Avatar

natasa007 said:

ΤΗΑΝΧ
  5. penny's Avatar

penny said:

τιποτα
  6. penny's Avatar

penny said:

θες να σου πω κ τι θα γίνει ατο τέλος? το ξέρω κ ας μην το έχει δειξει
  7. kosmidis87's Avatar

kosmidis87 said:

to eheis di sto you tube ipotheto
  8. kosmidis87's Avatar

kosmidis87 said:

are penny possa grafeis aneta grafeis kai tin istoria tis zois sou

kai i kainourgia metafrastria se sena apeuthinomai thelo na mou metafrasis kati stihous omos einai entelos lathos orthografika omos i leksis einai sostes kapos
    opote esi prospathise na ta katalaveis kai an einai na ta diorthosis kai na ta metafraseis an ta katafereis an ohi igeia ti na kanoume
  9. kosmidis87's Avatar

kosmidis87 said:

oi stihoi einai lathos alla prospathise autoi einai

todo vito efa parese luna likoriposible i no se como se igiarde istoria
    conto vea netevieo loketosos eviento ayora eferdada e su milabro
    i no tienes porque se ties e mal
    so opuia kuia no voe pertefia donde sea kete
    i una parte misti tu soprolomivinos segumios geradare de maximo esta to
    enu flor la mi mami ketedio tu mamapra auzertardo tu miedo si ambre
    savarte todo malo teltekiera flor denekekrea que nus tu amor nunca va
    mori denekede perta in corazon do de mido de maximo porque ta grito
    que va vasa san feliz por favor flor mu kamez es tus sohos
    i cuanto me uhkes sotepromento que ugiarten
    amaro flor giai mogiate por siemre so de prisipe tu cuentos
  10. penny's Avatar

penny said:

Quote Originally Posted by kosmidis87 View Post
    are penny possa grafeis aneta grafeis kai tin istoria tis zois sou
    ε τί τωρα παίζουμε? οχι δεν το έχω δει στο youtube το έχω διαβασει σε σελίδες στο ιντερνετ. να το πω? ή θες να το δεις το τέλος
  11. penny's Avatar

penny said:

την lola την είδες?
  12. natasa007's Avatar

natasa007 said:

ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ (ΚΡΙΜΑ)
  13. penny's Avatar

penny said:

λοιπον με λίγα λογια η φλορ, από την νύχτα που περάσανε με τον μαξ, μένει έγκυος και κάνει τριδιμακια 2 αγόρια κ ένα κοριτσι τη μαργαρίτα. η δελφινα η μαλάλα κ ο μπονίγια, για τον λορετζο δεν είμαι σίγουρη, μπαίνουν φυλακη αφού η δελφινα κλέβει την μαργαρίτα, και μετα το μετανιώνει γιατι κατάλαβε πως το μωρό αυτό θα μπορούσε να είναι δικό της αν δεν ήταν τόσο κακια κ φιλόδοξη κ το επέστρεψε!!! νομίζω όλοι μετανιώνουν για ότι έκαναν... ο φρανκο μαθαίνει ότι αυτός δεν είναι αληθινό παιδί, και βρήσκει τον πατέρα του έναν μεγάλο, διάσημο τεννίστα που τον είχε ως είδωλο κ γι ααυτό ξεκίνησε τοπ τέννις από την αρχή. την κηδεμονία την πέρνει η φλόρ με τον μαξ φυσικά, και στο τέλος γίνεται ο γάμος που τότε τον έδειξαν ζωντανα σε όλοι την αργεντινη και έγινε σε ένα τεραστιο σταδιο ιπποδρομιών με χιλιάδες κόσμο θεατες!!!! και ήταν όλοι κ από τον πρώτο κύκλο, εκτός φυσικά από φεντε! και τις κακές!!!!!!

λίγα λόγια εεε
  14. penny's Avatar

penny said:

γιατί δεν θα τα δεις? τελειώνουν οι εξετάσεις!!ασε που νομίζω θα το δείξει το καλοκαίρι!!
  15. penny's Avatar

penny said:

μαρία δεν το κάνω επειδη μόλις γύρισες, αλλά έχω και αυτά τα διαλογακια όποτε θες και λεχεις ξεκουραστει....
    si su vida cuanto de color

si tan solo (sobieras)

F:volvia soñαρ con el
    M:es tan hermosa
    F: se que esta cerca, lo preciento
    M: ?se habra dado cuenta su corazon que existo?
    F:? sera el?

F: me odio y yo no se que hacer
    M:la amo y no seque hacer
    F estoy muy pero muy triste

timing εεε μόλις ήρθες και ήθελα να τα στείλω!
  16. natasa007's Avatar

natasa007 said:

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
  17. maria_gr's Avatar

maria_gr said:

F:volvia soñαρ con el
    Επέστρεψα να τον ονειρευτώ (τον ξαναονειρεύτηκα)
    M:es tan hermosa
    Είναι τόσο όμορφη
    F: se que esta cerca, lo preciento
    Ξέρω ότι είναι κοντά, (lo preciento)
    M: ?se habra dado cuenta su corazon que existo?
    Θα καταλάβει η καρδιά της ότι υπάρχω;
    F:? sera el?
    Θα είναι αυτός;

F: me odio y yo no se que hacer
    Με μισώ και δεν ξέρω τι να κάνω
    M:la amo y no seque hacer
    Την αγαπώ και δεν ξέρω τι να κάνω
    F estoy muy pero muy triste
    Είμαι πολύ αλλά πολύ λυπημένη
    Άνθρωποι τύχης είδωλον επλάσαντο, πρόφασιν ιδίης αβουλίης.

~Δημόκριτος~
  18. penny's Avatar

penny said:

thanx!
    πόσο χρονών είσαι και είσαι στο ναυτικό natasa007?

τί μου ήρθε τώρα, εσυ μαριώ έχεις το λιγότερο 2 χρόνια να τελειώσεις αν αργήσεις κανενα 6μηνο και περάσω θεσσαλονίκη μπορεί να βρεθούμε!!!!
  19. maria_gr's Avatar

maria_gr said:

Στο πρώτο έτος είμαι, βάλε τρία χρόνια. Κλαψ! Έλα κατά Θεσσαλονίκη μεριά, να βρεθούμε!
    Άνθρωποι τύχης είδωλον επλάσαντο, πρόφασιν ιδίης αβουλίης.

~Δημόκριτος~
  20. penny's Avatar

penny said:

1ο? γιατί είχα την αισθηση ότι ήσουν 2ο? τεσπα πιο εύκολο θα είναι τώρα, άσε που αν περασω αρχιτέκτωνας( κ όχι πολυτεχνειο αθηνας πιο πιθανών) θεσσαλονίκη μπορεί να έρθω!!!