И как си прекарахте? Тука нашето изпращане беше много хубаво, като пусканаха песните за изпращане като 'Клетва' и 'Един неразделен клас' всички , и момичета и момчета, плачеха и пяха с пълно гърло. И нас това ни чака :d
C'est la vie!
Хаха..аз за моя клас и сълза не бих проронила... Даже много ми беше кеф,че се разделям с тях.Бтв аз и на бал няма да ходя.
Иначе беше весело.На Барбито класа най-много ме изкефиха.Ако познаваш един Димо от там![]()
Eins.. hier kommt die Sonne
Zwei..hier kommt die Sonne
Drei.. hier kommt die Sonne
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Знам повечето от класа им, даже веднъж карах и с тях час по Биология (когато беше стачката). Много са задружен клас. И ние сме така, може да се караме обаче не можем един без друг. Като се позамислиш ти прекарваш с класа си повече време, отколкото с родителите си и семейството.
C'est la vie!
На линия ли си в Скайп, за да дадеш 1 пълномощно?![]()
C'est la vie!
За 1вото- да,така е.Затова и са ми любимият клас от нашия випуск.А нашият е пълна леш. А Виолета и София познаваш ли :lol
За второто-вече да![]()
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Да, и Анито знам![]()
C'est la vie!
does sb else here have skype?![]()
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
I can have xD
София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купона е при нас.
Haha come on![]()
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
molq![]()
C'est la vie!
Yeah, it's a good idea. I mean that if everyone has Skype, probably our correspondence will be easier than now.![]()
![]()
![]()
C'est la vie!
crazytofik tell your facebook if you want to)
tedkyyy мерси много мила![]()
адашке за класа и аз бях същата....сега след време простотиите им почват да ми липсват.... а за бала нз по каква причина не си отишла но лишаваш себе си от удоволтвие дано поне си го отпразнуваш невероятно с приятелите си =)
skype : daisy_63b but say you're from the forum coz i don't except everyone usually :P
Душата ми не е пътека- да минеш и да си заминеш.... Душата ми не е камина- да се стоплиш и да си отидеш.. Душата ми е Божи храм- влезеш ли оставаш там!
I have skype :P My name is noshtnapeperuda hahaha xD
really haha :lol I'll search for it :lol
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Adrian I'm afraid it sounds a bit like female... :lol
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
nishto podobno haha i know but in polish it sounds soooooo funny that when i heard it during my bulgarian class me and my friends were laughing our asses off for 15 minutes ... sorry but it just sound funny and i decided i have to choose that nick![]()