Мда, и на английски може също,но на бг не![]()
Кофти е до известна степен като учиш език ,близък до твоя,защото се чувства намесата на родния език в изказа.И аз имам същия проблем сега![]()
Мда, и на английски може също,но на бг не![]()
Кофти е до известна степен като учиш език ,близък до твоя,защото се чувства намесата на родния език в изказа.И аз имам същия проблем сега![]()
Eins.. hier kommt die Sonne
Zwei..hier kommt die Sonne
Drei.. hier kommt die Sonne
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
If you say "pokaje snimkata mu" it's not clear whose guy picture he's showing. The only clear thing is that he's not showing his own picture :P
Ungir kallar, kátir kallar, gangiđ upp á gólv dansiđ lystilig!
It doesn't matter for me if someone is from Bulgaria or Macedonia, if someone is catholic or orthodox, black or white, gay or straight ... people are just people and I don't judge on looks or country where we are from (we don't choose where we want to be born :P) ... it matters what people have in their minds and heartsAnd we all have in our hearts slavian soul
We're all sisters and brothers
![]()
София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купона е при нас.
ОК. Примирие :d
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Did you watch the Eurovision competition yesterday night? Norway won. :S I thought that Greece would win but it didn't happen.
C'est la vie!
Adrian, are you signed up in Skype right now?
C'est la vie!
I thought Turkey will won but it didn't. btw на кое място беше Турция?
I also considered Arash& Aysel as winners but as I know they were 2nd. I didn't watch it actually. Знаете,имах матура на другия ден..т.е.днес![]()
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Турция остана на 2 или 3 място, като през цялото време се конкурираха с Азербайджан и Исландия.
C'est la vie!
Ne, ne vidyah/gledah go. Polsha ne stigna finalaTurciya beshe na chetvertiya myasto. http://www.eurovision.tv/page/moscow...icipants/final
София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купона е при нас.
Тофик,казва се "не го гледах",такъв е словореда,не е "не гледах го" :лол
И България също не стигна... ама то се очакваше ,с тоя грачещ педалА аз разбрах,че Турция и Азербайджан са на 4 и 2 място.А бяха най-хубавите песни.Тази на Норвегия не беше нищо особено.Ама така им личи как са нагласени тия конкурси!
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Извинявам се,ако съм го попрекалила малко, но беше възмутително той да ни представя.Предполагам, че просто си е платил.Не знам дали е хомосексулист или не, не ме и интересува.Но има вид на такъв и това ме дразни още повече.
Ники, да ти кажа,проблемът не е само в БНТ, проблемът е в България въобще.
Last edited by tedinkyyy; 05-18-2009 at 08:31 AM.
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Haresah is the right form of this verb![]()
C'est la vie!
tedkyyy mi ne sum to4no ikonomi4eski (tuk mu vikat VINS) az sum kolej po turizum koito go vodqt kum vins makar 4e nqma ob6to.... utre (toest ve4e dnes...19-ti) imam izpit po obslujvane v zavedeniq :} stiskaite palci sladki6i.... zabelejete po koe vreme nai na kraq vlizam YJAS az daje poglednah purvo v skype za vas ama mai samo az vireq v tozi 4as...
Душата ми не е пътека- да минеш и да си заминеш.... Душата ми не е камина- да се стоплиш и да си отидеш.. Душата ми е Божи храм- влезеш ли оставаш там!
stiskame ti palci da uspeesh i da vzemesh izpita s otlichen (thumbsup)![]()
C'est la vie!
Да, Теди, успех ти желаем всички да си се справила - сигурно е минало вече
Офф, и аз имам нужда от здраво стискане на палци..чакам 3 резултата,като най-рано мога да се надявам за петъкЩе откача, сериозно... Особено като си помисля за изпита по БЕЛ в СУ и ми настръхва косата...тази нощ пак сънувах кошмари,че са ми анулирали работата. Просто от него зависи дали ще се сбъдне мечтата ми
![]()
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Охх..ами..горе-долу.Тестът не беше труден, но ни закопаха с историческата карта и снимката,която трябваше да разпознаем.Там със сигурност имам грешки.Ще видим сега.Но не ми пука толкова за това, само да имам хубава оценка на изпита по БЕЛ
А,и към теб извинения,че не ти отговорих тогава в скайпа,но аз по това време изобщо не съм била на компютъра,ами бях пред учебника по история...който не е учил цяла година, се сети последната вечер :d
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Ya know how I said why does Bulgaria steal MAcedonian songs?
Well, I dont care about that, but what annoys me is that like, some bulgarians say that MAKEDONSKO DEVOICHE is Bulgarian, and we copied it
Now how the ****
Last edited by macorules94; 05-19-2009 at 08:15 AM.