οκ......
οκ......
na sas po koritsia apo tileorasi ti vlepetai apo seires i tainies pigainete sta vinteoklap
Από τηλεόραση εγώ βλέπω φανατικά στο παρά πέντε. Από ταινίες βλέπω κυρίως θρίλερ.
Άνθρωποι τύχης είδωλον επλάσαντο, πρόφασιν ιδίης αβουλίης.
~Δημόκριτος~
εγώ από τηλεόραση βλέπω παρα5 ΦΥΣΙΚΑ και θα βρεις τον δάσκαλό σου αν και έχω χάσει επεισόδεια αφού δεν ξέρω πότε έχει καινούριο τετάρτη ή πέμπτη? επίσης singles floricienta k rebeldeway!!!
Γεια! Μηπως ξερει κανεις αν θα βαλουν το καλοκαιρι επαναληψη Floricienta? Ρωταω γιατι τωρα που αρχιζουν οι εξετασεις δεν θα βλεπω(τουλαχιστον οχι πολυ συχνα). Δεν γινετε να το βαλουν βραδυ? Το βαζουν μες το μεσημερι και ουτε να φαμε προλαβαινουμε ουτε να διαβασουμε!
Τώρα τι να σου πω; Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην Ετ1 και ρώτησέ τους. Ακόμη, πες τους αν γίνεται να το βάλουν μια άλλη ώρα και όχι το μεσημέρι. Νομίζω πως μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους το πεις!
~Δημόκριτος~
Αν ηξερα το νουμερο...Δεν γινεται να στελω κανενα e-mail?
Εύρηκα! Το τηλέφωνο είναι 2107407070. Όσον αφορά για e-mail δεν ξέρω γιατί η κάθε εκπομπή έχει το δικό της!
~Δημόκριτος~
ΟΚ ευχαριστω
Τίποτα, φιλιά!
~Δημόκριτος~
ποσο χρονών είσαι δάφνη? και εγώ τώρα με τις εξετάσεις...πάλι κάτι θα βλέπω. περυσι έγραφα ένα δύσκολο μάθημα μια παρασκευή και πέμπτη παίθανε ο φέντε... τί κλάμα έριξα που παίθανε ο πρωταγωνιστής! κ εγώ δεν κλαίω σε ταινίες αλλά αυτό με πήραξε!!!
ααα τα τηλέφωνα είναι πάνω στα περιοδικά με το πρόγραμμα.
είδατε παραπέντε? μόλις τελείωσε ουάου φανερώθηκε!!!
Ναι Πένυ μου το είδα. Πολύ ωραίο επισόδιο! Τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά επιτέλους! Τα έχει κάνει επάνω του ο Παυρινός! Είδες πόσο έτρεμε και δεν μπορούσε να μιλήσει; Του έπεσαν τα μούτρα...
~Δημόκριτος~
ναι και η αμαλλλιιιια..... μέχρι κ με τα τραγούδια της τους βοηθάει!!! λες να είναι η ψυχή της κοπελιάς που βίασαν τότε κ σκότωσαν οι 5?
Δεν ξέρω, μπορεί! Καλή σκέψη πάντως. Από την αρχή φαινόταν ότι κάτι τρέχει με αυτή...
~Δημόκριτος~
μμμμμμμμμ πάντως διάβασα σε περιοδικό πως κανείς δεν θα παιθάνει όπως έλεγαν αλλά οι τέσσερεις θα φύγουν με καράβι, διακοπές λογικά, και η ντάλια θα μείνει με τον αλέξη!!!
Α! Παίζει κι αυτό. Ούτως ή άλλως δεν είπε ο Καπουτζίδης ότι θα σκοτώσει κάποιον. Παρεπιπτώντως, ο Καπουτζίδης είναι από τις Σέρρες!
~Δημόκριτος~
οοοοο να τον βγάλεις καμια φωτό αν τον πετύχεις που θα πάει θε ερθει για διακοπές!!! από εδώ είναι ο σφακιανάκης!!!
Ειμαι 13 χρονων και μενω Θεσ/νικη, εσυ? Και εγω ειχα ριξει πολυ κλαμα οταν πεθανε ο Φεντερικο...
Το παρα 5 ηταν καταπληκτικο...Την επομενη φορα θα δειξει επαναληψη?
ειμαι 16, παω(για τωρα) 1η λυκειου κ μένω Κω,δωδεκανησα.
δεν ξέρω για επανάληψη ευχομαι ΟΧΙ