Ахаха... просиш си го, ей... като казвам хуйовен, значи имам предвид хуйовен... много![]()
Ахаха... просиш си го, ей... като казвам хуйовен, значи имам предвид хуйовен... много![]()
Eins.. hier kommt die Sonne
Zwei..hier kommt die Sonne
Drei.. hier kommt die Sonne
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
ne obeshtavaj a go napravi ! xD
София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купона е при нас.
Ок..хайде например да те накараме да напишеш нещо като есе... около 10 изречения.. на тема "Защо обичам да слушам чалга" ЛОЛ
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Tedi can you teach me somthing today?
ೋღ♥ღೋ...обичам България..Моите душа и сърце принадлежат на България. За мен България е най-хубавата страна на света...ೋღ♥ღೋ
ahaha dobre shte go napishasamo daj mi malko vreme
shte go napravq dnes
да,напиши го..обясни защо ти харесва тази музика, какво ти харесва в певиците,в текстовете,в музиката... лол
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Защо обичам чалга.
Когато казвам на хората че обичам чалга, те са чудят. Казват ми че тя е само просташка за. Не се съгласявам с тях че само селяните слушат чалга. Това е много готина музика. Добра е за танцуване. Чалгата е много весела. Когато я слушам иде ми да игря кючек. Също мога да уча новите думи, изрази и т.н. ако слушам чалгата. текстовете са много лесни за разберане (за да ги разбера). Поп-фолк певици са много хубави жени и затова обичам да гледам чалга клипове. Няма по-добра музика за танцуване.
Ahahaha 2 min work xD That's stupid subject. You love chalga because it's chalga ... aide ... if you don't understand it, you're just some ****ing german hallelujah yoddeling guy with beer belly xD <no offence germans>
A few corrections :]
Защо обичам чалга/та.
Когато казвам на хоратa, че обичам чалга, те CE чудят. Казват ми, че тя е само ЗА простаци. Не СЪМ СЪГЛАСЕН с тях, че само селянДУРИТЕ* слушат чалга. Това е много готина музика, добра е за танцуване И е много весела. Когато я слушам, МИ ИДЕ да ЗАигрАя кючек. Също така, КОГАТО слушам чалга, НАУЧАВАМ нови думи, изрази и т.н. Текстовете се разбират много лесно. Поп-фолк певициТЕ са много хубави жени и затова обичам да гледам чалга клипове. Няма по-добра музика за танцуване.
*Селянин означава, че човек е от село. Селяндур означава, че човек е глупав, няма обноски и се държи като простак![]()
------------------------
How do you put words in bold on this forum?? :S
Ungir kallar, kátir kallar, gangiđ upp á gólv dansiđ lystilig!
Oh, thank you![]()
No worries, it happens to everyone :P
What?![]()
I didn't get your previous post haha, that's why I asked "What?!" ;}
*Anyway, we're getting off topic here, a major no-no :P
It's not stupid, I wanted to give u a hard task, to explain why do u love that music that is said to be for elementary ppland u had to explain it in a more extended way but for now ok...
It's good,considering the fact u've learnt it for less than 2 years
Ur main problem is with the definitive article.If u want, we may give a listen especially for uI know it's complicated, as it is for my colleagues studying Polish with ur damn cases Lol
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Tedi can you help me with setences please?![]()
ೋღ♥ღೋ...обичам България..Моите душа и сърце принадлежат на България. За мен България е най-хубавата страна на света...ೋღ♥ღೋ