I need the lyrics and the translation... PLEASE!!! ---kthehu by altin shira---

Thread: I need the lyrics and the translation... PLEASE!!! ---kthehu by altin shira---

Tags: None
 1. black_orchid said:

  Default I need the lyrics and the translation... PLEASE!!! ---kthehu by altin shira---

   
 2. princessxilluminati88 said:

  Default

  Shqip:

  Ne nje bar i ulur jam nje deshir ne heshtje kam dhe ora kalon mengjesi afron...!

  Se kuptoj se qpo me ndodh deshperimi behet lot e kthej dhe nje got por prap eshte e kot..

  Se dikur te lash ste pash te humba un ty

  Se dikur te lash ste pash te humba un ty.. Kthehu prap ne ket mbramje ne zemer kam dhembje,kthehu ne sy te te shoh kthehu me krah leshuar ti zog i harruar nen driten e henes qendro

  Se dikur te lash ste pash te humba un ty!
  Se dikur te lash ste pash te humba un ty !

  Ne mengjes i vetem shkoj dua naten ta harroj dhe hapat ngaterroj se ty te mendoj , ti me shfaqesh ne qdo port ti je hije ste prek dot me duket si loj dhe duart afroj.

  Se dikur te lash ste pash te humba un ty

  Se dikur te lash ste pash te humba un ty kthehu prap ne ket mbramje ne zemer kam dhembje, kthehu ne sy te te shoh, kthehu me krah leshuar ti zog i harruar nen driten e henes qendro 2x

  English:

  Sitting in a bar I have a wish in silence and offers breakfast time passes ...!

  I understand that happens qpo with tears of despair becomes a turn and got nothing but still is ..

  Than once to wash the lost stroke ste un ty

  Than once to wash the lost stroke ste un ty .. Go back to this mbramje heart I ache, back in the eye to see them released back to the bird's wing forgotten in light of the moon Stay

  Than once to wash the lost stroke ste un ty!
  Than once to wash the lost stroke ste un ty!

  In the morning I go alone at night to forget and confuse the steps that you think, you with displays in every port you are shadow dot ste touch with Loy and hands look like close up.

  Than once to wash the lost stroke ste un ty

  Than once to wash the lost stroke un ste you back again to this mbramje heart I ache, we look back to see you, go with the side view bird forgotten issued under the moonlight Stay 2x
  princess illuminat <3