Violeta Kukaj - diten e dile

Thread: Violeta Kukaj - diten e dile

Tags: None
 1. haydee's Avatar

  haydee said:

  Default Violeta Kukaj - diten e dile

  Sokakut me gur si dikur une te prita
  e ti zemer gur su ktheve kurre
  u merzita..
  Sokakut me gur dasmoret tu
  Sot kalojne.. nuk kam besu kurre
  Se syte e tu do t'me harrojne..

  Ref..:
  Amanet o Amanet une po e la
  Kur te shkoj une nga kjo jete
  Per mue mos me kjaa
  Amanet o Amanet po i mbylli
  Syt pse une shkoj nga kjo jete
  Eshte veq faji yt, eshte veq
  Faji yt...

  Sot eshte dite e diel
  Dasmoret tu prane shpise
  kalojne..Dita qe ka qel
  nuk eshte per mu..tjeret
  le ta gzojn..

  Sot eshte dite e diel
  Dasmoret tu te une nuk
  ndalen ..unaze e Fustan
  Qe i kam provu tjetres
  I fale..

  Dhe mos me zgjoni ju nga
  gjumi..lermeni te qete
  Askujt deren nuk ja qel..
  Ne vetmi po e pres fundin
  Syte dua me i mshel ne
  Diten E diel...
  Pertėj kohės e hapsirės,
  tej tė keqes e te mirės
   
 2. Krasiva's Avatar

  Krasiva said:

  Default

  Sokakut me gur si dikur une te prita
  Rocky alley, like that time I waited for you
  e ti zemer gur su ktheve kurre
  And you stone-hearted never came back
  u merzita..
  I was sad...
  Sokakut me gur dasmoret tu
  On the rockey alley the partygoers
  Sot kalojne.. nuk kam besu kurre
  Come along today...I never believed
  Se syte e tu do t'me harrojne..
  That your eyes would forget me

  Ref..:
  Amanet o Amanet une po e la
  Last will, O I am leaving my last will
  Kur te shkoj une nga kjo jete
  When I am leaving this life,
  Per mue mos me kjaa
  For me not to cry
  Amanet o Amanet po i mbylli
  Last will, Oh my last will, I am closing
  Syt pse une shkoj nga kjo jete
  My eyes because I am leaving this life
  Eshte veq faji yt, eshte veq
  Its only your fault, its only
  Faji yt...
  your fault...

  Sot eshte dite e diel
  Today its sunday
  Dasmoret tu prane shpise
  kalojne..
  The partygoers walk by the house...
  Dita qe ka qel
  nuk eshte per mu..
  The day it opened was not for me...
  tjeret le ta gzojn..
  Let the others be happy...

  Sot eshte dite e diel
  Today Its sunday
  Dasmoret tu te une nuk
  ndalen ..
  The partygoers here with me
  don't ever rest

  unaze e Fustan
  Qe i kam provu
  The ring and the dress I tried on
  tjetres I fale..
  You gave the other one (other girl)

  Dhe mos me zgjoni ju nga
  gjumi..lermeni te qete
  And don't wake me from this sleep, leave me alone
  Askujt deren nuk ja qel..
  I won't open the door for nobody
  Ne vetmi po e pres fundin
  In lonelyness I will wait for the end
  Syte dua me i mshel ne
  Diten E diel...
  I want to close my eyes on sunday...
   
 3. haydee's Avatar

  haydee said:

  Default

  sa e trishtuar... faleminderit!
  Pertėj kohės e hapsirės,
  tej tė keqes e te mirės
   
 4. Krasiva's Avatar

  Krasiva said:

  Default

  it's saaaaad :/