Sabri Fejzullahu ft. Vjollca Haxhiu - Ilaci im

Thread: Sabri Fejzullahu ft. Vjollca Haxhiu - Ilaci im

Tags: None
  1. yosis's Avatar

    yosis said:

    Wink Sabri Fejzullahu ft. Vjollca Haxhiu - Ilaci im

     
  2. haydee's Avatar

    haydee said:

    Default

    Ky qytet merr pamje tjeter
    kur e sheh dashnin e vjeter
    Asgje s'eshte me si dikur
    Vetem zemra s'ndryshon kurr

    this city looks different
    when u see old love
    nothing is as it used to be
    only heart never changes

    Ky qytet esht deshmitar
    une dhe ti pse jemi ndare
    Nese dhembje per mu ndjeve
    pse ti gezimet n'lote mi ktheve

    this city is a witness
    me and u, why are we separated
    if u felt pain when thinking of me
    why did u return happiness to my tears (?)

    S'ka njeri ne jet qe nuk gabon
    Por gabimi gjdokujt i kushton

    everyone in this life makes mistakes
    but mistakes cost everyone a lot

    Ti ke qen semundja ime
    Ti ke qen ilaqi im
    Je mekati zemres time
    Une jetoj me nje pendim

    u have been my illness
    u have been my cure
    u r sin of my heart
    i live with regret

    Ti ke qen semundja ime
    Ti ke qen ilaqi im
    Je mekati zemres time
    Une jetoj me nje pendim

    Ky qytet me trishton
    gjdo gje ne ty me kujton
    gjdo rrugic sikur me thot
    a ke frik se vret nje lote

    this city saddens me
    everything reminds me of u
    as though every alley says to me,
    r u afraid tears will kill u

    ky qytet merr pamje
    kur e shoh vendin e vjeter
    e kur smundja t'mund njeher
    As ilaqet nuk kan vler

    this city looks different
    when i see old place
    when illness will be able to do it
    cure will be of no value
    Pertėj kohės e hapsirės,
    tej tė keqes e te mirės