Laura Nezha Jo se di

Thread: Laura Nezha Jo se di

Tags: None
 1. Zorana said:

  Post Laura Nezha Jo se di

  http://www.youtube.com/watch?v=p4BOM7Yv4no

  Dashuria nen emrin tend
  ne zemren time nje mur ghend
  historit qe nga pas len gjurme
  akoma pa filluar shume shpejt marrin fund
  Se une do ta doja nje jete me ty
  diten e marteses te me shoqeroje ti
  sa e enderroja, endrroja cdo nate,
  ti me bere t'ndimhem vajza mл me fat.

  Dhe kur stuhit filluan, gjithecka gjeten, shkaterruan
  e pambrojtur ishte kjo dashuri
  nje dashuri qe kurre s'jetuam une e ti
  Pas cdo stuhie prap dielli do t'shkelqej
  por dita neser pa ty do me gjej
  jo se kuptoj, une se kuptoj
  jetes t'ime nga t'ja filloj

  Ref: Jo, se di. Jo, se di.
  S'te them dot lamtumire, lamtumire
  Jo, se di. Jo, se di.
  S'te them dot lamtumire, lamtumire

  Dashuria nen emrin tend
  ne zemren time nje mur ghend
  historit qe nga pas len gjurme
  akoma pa filluar shume shpejt marrin fund
  Se une do te jepja gjitecka per ty
  ndryshe do veproja, nese do doje ti
  Sa shume lote, sa shume gabime
  Kerkoj edhe nje mundesi, zemra ime

  Ka nje fund, po ka dhe rikthim
  disa gjera thjesht s'kan shpjegim
  E kuptoj se mbaroj per ty
  veshtire t'pranoj se kurre s'do jemi ne te dy

  Pas cdo stuhie prap dielli do t'shkelqej
  por dita neser pa ty do me gjej
  jo se kuptoj, une se kuptoj
  jetes t'ime nga t'ja filloj

  Ref: Jo, se di. Jo, se di.
  S'te them dot lamtumire, lamtumire
  Jo, se di. Jo, se di.
  S'te them dot lamtumire, lamtumire

  Please translate this song on English
   
 2. Balkaneuro said:

  Default

  Zorana, here is the translation:

  Dashuria nen emrin tend // love in your name
  ne zemren time nje mur ghend // has found a wall in my heart
  historit qe nga pas len gjurme // histories that leaves footsteps behind
  akoma pa filluar shume shpejt marrin fund // finish so quickly and end before they begin
  Se une do ta doja nje jete me ty // because I would have wanted a life with you
  diten e marteses te me shoqeroje ti // for you to (be you) that accompanies me on our wedding day
  sa e enderroja, endrroja cdo nate, // i dreamed of this so often, i dreamed of it each night
  ti me bere t'ndimhem vajza mл me fat. // you made me feel like a girl with this certain destiny

  Dhe kur stuhit filluan, gjithecka gjeten, shkaterruan // and when the storms began, they found everything and ruined it
  e pambrojtur ishte kjo dashuri // this love was unprotected
  nje dashuri qe kurre s'jetuam une e ti // a love that you and I never lived out
  Pas cdo stuhie prap dielli do t'shkelqej // after each storm the sun will shine again
  por dita neser pa ty do me gjej // but tomorrow's day will find me without you
  jo se kuptoj, une se kuptoj // no, i don't I understand , I don't understand
  jetes t'ime nga t'ja filloj // how to start my life

  Ref: Jo, se di. Jo, se di. // no, I don't know, no, I don't know
  S'te them dot lamtumire, lamtumire // I can't say goodbye to you, goodbye

  Se une do te jepja gjitecka per ty // because I would have gave everything for you
  ndryshe do veproja, nese do doje ti // I would have acted different, if that's what you had preferred
  Sa shume lote, sa shume gabime // so many tears, so many mistakes
  Kerkoj edhe nje mundesi, zemra ime // I search for the possibility, my love

  Ka nje fund, po ka dhe rikthim // there is an end, but there is always turning back
  disa gjera thjesht s'kan shpjegim // sometimes things simply don't have an explanation
  E kuptoj se mbaroj per ty // I understand it's over for you
  veshtire t'pranoj se kurre s'do jemi ne te dy // it's hard for me to accept that we will never be together
   
 3. Zorana said:

  Default

  Thank you very much
   
 4. feuersteve's Avatar

  feuersteve said:

  Default

  This link works

  Gott zur Ehr, dem nächsten zur Wehr

  What if they gave a fire and nobody came.
   
 5. feuersteve's Avatar

  feuersteve said:

  Default

  OK try this link:

  Gott zur Ehr, dem nächsten zur Wehr

  What if they gave a fire and nobody came.