More Albanian Music for you to enjoy

Thread: More Albanian Music for you to enjoy

Tags: None
 1. feuersteve's Avatar

  feuersteve said:

  Default More Albanian Music for you to enjoy

  I would appreciate any lyrics that I could not find and English translations.  24 Karet - Maya
  Mua hallin mos ma qani Se nuk jam haxhi pishmani
  S'rroj me llafe dhe me lutje Por i them te liges tutje

  S'rroj me llafe e me lutje Por i them te liges tutje

  Ref...x2
  O syri qe ndez ylber Un jam mjalt e jam sheqer
  Bej ç'te besh dergo haber Se vjen tjetri dhe me merr

  Ah kjo jeta eshte fat Por duhet dhe pak inat
  Un jam labe dhe s'e zgjat 24 karat (x2)

  Ref...x2
  O syri qe ndez ylber Un jam mjalt e jam sheqer
  Bej ç'te besh dergo haber Se vjen tjetri dhe me merr

  Ne me do o djal i mire Hajde e ma gjej shtepine
  E ta lidhim ne krushqine Ta gezojm gjith Laberine (2)

  Ref...x2
  O syri qe ndez ylber Un jam mjalt e jam sheqer
  Bej ç'te besh dergo haber Se vjen tjetri dhe me merr

  ...

  Ref...x2
  O syri qe ndez ylber Un jam mjalt e jam sheqer
  Bej ç'te besh dergo haber Se vjen tjetri dhe me merr
  Valle Popullore - Mariola & Jurgen Kacani

  opo hedhim valle valle popullore ) (x2)

  E nis vallen Gjirokastra dore per dore me Tepelenen,
  Sarande, Delvin dhe Himara vlora me ca djem lebende

  dhe Permeti me Skrapare frashellit nga dere e madhe,
  Korca mesonjtore e pare dore per dore po hedhin valle (x2)

  (hej hej)

  REF 2x:
  vallja jone ka hedhur rrenje kercejne burrat rende rende
  sup sup lidhur si male rrofsh moj shqiperi e madhe

  Fustanella e dumane ka lezet kjo vallja çame
  me katjushk e Osman Taken valles seç i vuren flaken

  Myzeqeja e bekuar Berati sofren ka shtruar,
  te kerceje valle tabani Mallakastres iu dogj xhani
  ore te kerceje valle tabani Mallakastres iu dogj xhani


  REF x2
  vallja jone ka hedhur rrenje kercejne burrat rende rende
  sup sup lidhur si male rrofsh moj shqiperi e madhe

  opo hedhim valle valle popullore ) (x2)

  Manastiri tha dy fjale Me ke sha do vi ne valle
  bashke me Shkup e Gostivare te tundim fusha e male (x2)

  REF 2x:
  vallja jone ka hedhur rrenje kercejne burrat rende rende
  sup sup lidhur si male rrofsh moj shqiperi e madhe


  Last edited by feuersteve; 12-23-2013 at 10:27 PM.
  Gott zur Ehr, dem nächsten zur Wehr

  What if they gave a fire and nobody came.