Anila Mimani

Thread: Anila Mimani

Tags: None
 1. dimitrisdany said:

  Default Anila Mimani

  can someone translate the song Makocu im from Anila Mimani https://www.youtube.com/watch?v=bSJeX2u5-08

  thanks
   
 2. feuersteve's Avatar

  feuersteve said:

  Default

  Here are the lyrics, can someone translate for dimitrisdany?  syt e tu jeshil me terheqin shum
  me nje macok i krahasoj
  o sa me pelqen pran meje ti kem
  dhe filloj te enderoj
  me ate shikim ti me roberon
  se po me cmend se kupton
  nuk e di cme ndodh
  sa here ti shikon
  ndjenjat dot si kontrolloj

  macoku im i dashur ty te adhuroj
  oo dhe pran te ndjej
  se te dua un pa kushte te pranoj
  dhe pa gjume naten ty do te lej


  macoku im i dashur ty te adhuroj
  oo dhe pran te ndjej
  se te dua un pa kushte te pranoj
  dhe pa gjume naten ty do te lej

  ti nuk e kupton ti nuk e beson
  sa te dua macoku im
  nga larg ti me shikon
  fjalen mace e shqipton
  trupi im me dritheron
  me ate shikim ti me roberon
  se po me cmend se kupton
  nuk e di cme ndodh
  sa here ti shikon
  ndjenjat dot si kontrolloj

  macoku im i dashur ty te adhuroj
  oo dhe pran te ndjej
  se te dua un pa kushte te pranoj
  dhe pa gjume naten ty do te lej


  macoku im i dashur ty te adhuroj
  oo dhe pran te ndjej
  se te dua un pa kushte te pranoj
  dhe pa gjume naten ty do te lej

  macoku im i dashur ty te adhuroj
  oo dhe pran te ndjej
  se te dua un pa kushte te pranoj
  dhe pa gjume naten ty do te lej


  macoku im i dashur ty te adhuroj
  oo dhe pran te ndjej
  se te dua un pa kushte te pranoj
  dhe pa gjume naten ty do te lej
  Gott zur Ehr, dem nächsten zur Wehr

  What if they gave a fire and nobody came.