Kako odabrati savršeni pisač za dom i ured?

Thread: Kako odabrati savršeni pisač za dom i ured?

Tags: None
  1. Emilia00 said:

Default Kako odabrati savršeni pisač za dom i ured?

Kada odaberete pisač, važno je uzeti u obzir ne samo cijenu samog uređaja, već i troškove potrošnog materijala. Inkjet modeli sa SNPC -om korisni su za dom - jeftiniji za ispis u boji. Ured je bolji laser, jer je brže i patrone se rjeđe mijenjati. Ako puno ispisujete, trebali biste obratiti pažnju na resurs uložaka i mogućnost ekonomičnog režima.

2. Helen09 said:

Nekada sam trošio puno novca na potrošni materijal sve dok nisam razmišljao o profitabilnijim alternativama. Jednom sam naišao na problem: hitno je potreban toner, ali cijene originalnih patrona su ugrizle. Počeo je tražiti opcije i naišao na https://toner-autlet.eu/. Otkrili su da su kompatibilne patrone za koje se ispostavilo da su jeftinije, a kvaliteta nije nimalo inferiorna. Napravio sam narudžbu, brzo, bez problema. Sada ih redovito uzimam, jer je ušteda opipljiva, a pečat je stabilno dobar. Ako usporedite s originalima, ne vidim posebno razliku u radu, ali cijena je pristojna po cijeni.

3. Mark01 said:

Glavna stvar je razumjeti zašto je pisač potreban. Ako rijetko ispisujete, možete uzeti mlaz, ali bolje s SNPC -om, inače će se patrone osušiti. Za veliki ispis, laserski ispis mnogo je prikladniji i profitabilniji. Osobno mi je važna ne samo cijena pisača, već i troškovi potrošnog materijala, jer je to dugoročno to glavni trošak.