Hi!! Me again... with an answer to my letter... I get so frustrated, having to ask for help for this. Thanks so much!!
merhaba tatlım nasıl gidiyo önecelikle nete giremiyorum çünkü annem vefat etti ve ben annemi çok seviyorum buna çok üzüldüm bu yüzden nete giremiyorum belki bir hafta sonra girerim o zaman bol bol konuşuruz gelelim bize senin dediğin gibi önümüzde bir dil engeli var ama bu engeli ikimiz beraber aşıcaz ben kesinlikle senden sıkılmıyorum hata seninle konuşmaktan çok mutluyum iyki varsın iyi ki senitanıdım senin bozuk türkçen beni kesinlikle rahatsız etmiyor ve bunu asla kafana takma sana türkeçeyi öğretmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum senden bir saniye dahi sıkılmadım benim için senin değerin çok büyük tanıdığım en şirin en tatlı ve en güzel kızsın senin gibi bir kızla tanıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum senin dediğin gibi kültürün ve dinin iki insanın arasında engel olmaz bu her şekilde halledilebilecek durum inşallah sende benim bozuk ingilizcemden sıkılmıyosundur çünkü gerçekten benim ingilizcede bozuk ama sen bana ingilizce öğreticen bende sana türkçe öğreticem sana yazmak istediğim o kadar çok şey varkisen benim için çok değerlisin ama tatlım burası türikiye benim oraya gelmem çok zor hatta zor dan öte bir şey inan ama imkanım olsa beş dakika durmam hemen senin yanına gelirim ve ben bunu senden çok istiyorum inan bana sen eşsiz bir kızsın senin gibisi yok sen harikasın sadece benim istediğim tek şey sana sarılmak doyasıysa ve öpmek hiç ayrılmamak sana karşı duygularım o kadar berrak o kadar temizki anlatamam sen benim için mükemmel bir kızsın seni milyonlarca kez öpüyorum tatlım kendine lütfen ama lütfen benim için çok iyi bak aşkım görüşmek üzere