La Multi Ani, Soso :)

Thread: La Multi Ani, Soso :)

Tags: None
  1. dya said:

Default La Multi Ani, Soso :)

La Multi Ani si tot ce iti doresti Sanatate, fericire, implinire, dragoste si bani. Sigur, nu neaparat in ordinea asta! Clasamentul il faci tu

Sa ai parte numai de ce-i mai bun si sa te distrezi pe cinste zilele astea

PS: Trebuia sa fi deschis topicul asta de dimineata, dar am fost plecata mai toata ziua, asa ca...mai bine mai tarziu decat niciodata

2. mister Xazos's Avatar

mister Xazos said:

Multumesc din tot sufletul Dya...
    Nu conteaza cind l-ai scris. Intentia e mai presus...
    Sa dea Dumnezeu sa fie bine, insa pe un plan al vietii cu siguranta am esuat.

Multumesc inca o data draga mea.
    De asemenea, Sarbatori Fericite !
    Πάρε φιλιά, πάρε καρδιά και μη νοιαστείς για μένα.
    Πάρε ό,τι ζει κι άσε με εκεί
    μόνο στο τίποτα...

3. dya said:

Nu pot sa cred ca deja ai hotarat( la varsta asta!!!!) ca pe un plan al vietii ai esuat!

Sunt ferm convinsa ca timpul o sa-ti demonstreze ca esecul este o chestie relativa si depinde de perspectiva din care-l privesti

Sa fii fericit iti doresc din nou

4. mister Xazos's Avatar

mister Xazos said:

Adevarul doare, insa e necesar

Multumesc ! :*
    μόνο στο τίποτα...

5. Lećo_do_Norte's Avatar

Lećo_do_Norte said:

Happy Birthday !!!!!!!!!

6. mister Xazos's Avatar

mister Xazos said:

Multumesc my friend
    μόνο στο τίποτα...

7. taniancu said:

Question intrebare

Nu stiu unde am intrat, ca nu ma pricep la forumuri si nici engleza nu stiu prea bine, dar totusi, as ruga pe careva din voi sa-mi traduca si mie in engleza, pentru ca nu am gasit in dictionare, expresia: "am murit de ras" (este vorba despre o comedie). Poate ca nu exista asa o expresie si atunci poate fi inlocuita cu un echivalent ("m-am tavalit pe jos de ras" sau "m-am tinut de burta de ras", etc)
    Multumesc mult
    si "La multi ani !" tuturor, cu sanatate si belsug pentru 2008

8. Lady_A said:

Cateva expresii ar fi: "to laugh your ***** off", "to roll over laughing".

9. dya said:

O alta expresie ar fi " to laugh your heart out".

Soso, in cazul in care vezi mesajul in threadul asta, da, astept pe mail textele pe care vrei sa mi le trimiti. Te ajut cu cea mai mare placere, cu conditia sa fiu in stare

Threead-ul adresat mie este "closed" si nu pot sa raspund in el, asa ca sper sa vezi raspunsul meu aici

Perimenw

10. mister Xazos's Avatar

mister Xazos said:

Am zarit Dya...
    Este vorba despre niste poezii... Deci s-ar putea sa fie putin complicat. Insa ti le dau in orice caz, sa iti faci o idee si sa imi zici daca ai putea.
    Apreciez enorm.
    Btw, cum ai petrecut ?
    μόνο στο τίποτα...

11. dya said:

Da-le pe mail. Om vedea ce iese

Am petrecut ok, a fost mai mult o mini-vacanta in care noaptea de Revelion a fost doar una dintre celelalte nopti, dar un pic mai speciala si udata din plin cu Ouzo Asa am ales sa intru in noul an si asa am tinut-o pana dimineata. Si, nu, nu ma doare capul!

Tu? Ai petrecut bine? Te-ai distrat?

Iar in legatura cu insomniile ca tot ma intrebai in celalalt topic, nu prea pot sa te ajut ca eu cand dorm, dorm lemn. Sunt un om fericit, stiu. Dar ce-am auzit si eu pe la altii in materie de "leacuri' non-medicamentoase, are legatura cu mierea, laptele firbinte cu miere, ceai de tei cu miere. O baie fiebinte inainte de culcare. Sa nu manaci mancare "grea" seara ca aia se pare ca te ajuta la insomnie.

Si mai poti sa mergi la un Plafar sa intrebi ce alte "buruieni" cu calitati de adormire mai au, ca-s tot felul de plante care au si aceasta calitate fara insa sa dea si dependenta asociata medicamentelor. Merita sa intrebi.

12. dya said:

Soso, eu cred ca o sa adorm foarte curand, asa ca daca vrei sa -mi trimiti textele pe e-mail, o sa ma uit pe ele maine dimineata si vedem cum le descurcam

Noapte buna