Noizy - Malet e dibres

Thread: Noizy - Malet e dibres

Tags: None
 1. Bella386 said:

  Default Noizy - Malet e dibres

  Hey yo nice yeahh edhe nje tjeter aaahhaaa NOIZY eoo yeah OTR.
  Ku esht Shqipnia sonte?? toni on a mix doing' like a G.
  Prap dhe nje her malsoret e kallin ket nat
  Çohet krejt n'koom veriu me O T R malet e Dibres ushtojn tej me tej.
  Ahh moj Shqipni jo si ty nuk gjej.

  Noizy : Dibra e Vogel,Dibra e Madhe,Kuksi,Tropoja,krejt hyn ne valle,kejt jena bashk per gezim e per halle,gezuar krejt bashk per ket naten speciale.smunem me harru dhe,Shkodra me Laçe,aty ku per her te par rash mren pa dashje,hah,rash mren me dashje,Leandra e vogel te dua nkto caste.Gilani,Prishtina,nihet ushtima,pershendes kon?,Double G-ja.Double G noiz,Double G Noizy,OTR kta ka pe bojn Double G roiz.Durrsi,Tirana,veshun me t'xhana,jom djal pidh some se kshtu mka bo nana.Fieri,Vlora,Saranda,Berati,me t'thon drejt ti shok,mpelqen Lazarati.

  Ref: Prap dhe nje her malsoret e kallin ket nat.
  Çohet krejt tan veriu me O T R malet e Dibres ushtojn tej me tej.
  Ahh moj Shqipni jo si ty nuk gjej.

  Nice: Nuk kan vler fjal qe fol qe po i nin,ka vler veq kjo zemer dhe vendi ku kom lind,kan vler era e malit qe mfali besnikrin,kan vler uji i krojit qe mfali simpatin.Nisoj jemi krejt,zemer luana,jam krenar se Dibran mka bo nana,se e din se,ska pse jena tmir,pritem varfer po me shpirt lir,i kom do tradita e kom sot ni emer,Dibran me shpirt,e OTR me zemer,po ta dhash doren,tkam dhan edhe jeten,jam rrit me tradita perher fol tverteten.Jam bir Dibrani,me tjeter ndaj buken,jam bir Malsori,kujt nuk i perulem,jam ky qe jom e din ato qe jom,krejt qoni nkom,Dibrant ktu lo jen nom heyyy.

  Ref : Prap dhe nje her malsoret e kallin ket nat.
  Çohet krejt tan veriu me O T R malet e Dibres ushtojn tej me tej.
  Ahh moj Shqipni jo si ty nuk gjej. X2

  i don't waste no time ,i don't waste no time,i don't because im albanian, i don't waste no time ,i don't waste no time,i don't because im albanian
  ama take what's mine ama take what's mine ama take because im albanian ama take what's mine ama take what's ama take because im albanian


  Yeah HaHaha NOIZY
  OTR 4 life baby

  that only can do zig zag records

  I coz Amat flouz

  Albania,Albania,Albania i love you
  Albania,Albania,Albania i love you
  Albania,Albania,Albania i love you

  A A A I love you
  Nena Loke
  Shqipni te duaa NOIZY Niccee

  OTR deri ne vdekje shqipe WHAT ?


  web:www.teksteshqip.com
   
 2. Korcare19 said:

  Default

  Hey yo nice yeahh edhe nje tjeter aaahhaaa NOIZY eoo yeah OTR.
  Ku esht Shqipnia sonte?? toni on a mix doing' like a G.
  - Where is Albania Tonight?
  Prap dhe nje her malsoret* e kallin ket nat
  - One more time again the highlanders? are bringing it tonight
  Çohet krejt n'koom veriu me O T R* malet e Dibres* ushtojn tej me tej.
  - Every nothern stands on their feet with OTR, Mountains of Dribres spread further and further
  Ahh moj Shqipni jo si ty nuk gjej.
  - Ahhh Albanian i cant find another like you

  * Malsor: Theyre the people of the North, the region mainly made up of mountains Mal = Mountain. Dictionary says Highlander.
  * OTR: Is part of the rappers nick name it means On The Run
  * Dibra: A region

  Dibra e Vogel,
  - Small Dibra
  Dibra e Madhe,
  - Large Dibra
  Kuksi,Tropoja,
  - Kuksi, Tropoja
  krejt hyn ne valle,
  - Everyone enters the dance
  kejt jena bashk
  - Everyone is united
  per gezim e per halle,
  - In happiness and problems
  gezuar krejt bashk
  - Happy together
  per ket naten speciale.
  - For this special night
  smunem me harru dhe, Shkodra me Laçe,
  - I cant forget, Shkodra and Lac
  aty ku per her te par rash mren pa dashje,
  - Its there where for the first time [i fell inside]* acidentially
  hah, rash mren me dashje,
  - Hah i fell inside intentionally
  Leandra e vogel te dua nkto caste.
  - Small Leandra i love you [at] this moment
  Gilani,Prishtina,
  - Gilani, Prishtina
  nihet ushtima,
  - feel the ?
  pershendes kon?,
  - I salute who?
  Double G-ja.Double G noiz,Double G Noizy,
  - Double g ..........................
  OTR kta ka pe bojn Double G roiz.
  - OTR they are doing Double G roiz?
  Durrsi,Tirana,
  - Durrsi, Tirana
  veshun me t'xhana,
  - Dressed with ? (baggy clothes?) [t'xhana = te gjera?]
  jom djal pidh some
  - Im a M...F...
  se kshtu mka bo nana.
  - Cause thats how my mother made me
  Fieri,Vlora,Saranda,Berati,
  - Fieri Vlora Saranda Berati
  me t'thon drejt ti shok,
  - To tell you the truth my friend
  mpelqen Lazarati.
  - I like Lazarati

  * Fell inside: it means he went to / ended up in jail

  Prap dhe nje her malsoret e kallin ket nat
  - One more time again the highlanders? are bringing it tonight
  Çohet krejt tan veriu me O T R
  - Every nothern stands on their feet with OTR,
  malet e Dibres ushtojn tej me tej.
  - Mountains of Dribres spread further and further
  Ahh moj Shqipni jo si ty nuk gjej.
  - Ahhh Albanian i cant find another like you

  Nuk kan vler fjal qe fol qe po i nin,
  - The Words i speak have no value so you know?
  ka vler veq kjo zemer dhe vendi ku kom lind,
  - This heart of mine has value and the place where i was born
  kan vler era e malit qe mfali besnikrin,
  - Value in the scent of these mountains that gave me faithfulness (made him a faithful/loyal person)
  kan vler uji i krojit qe mfali simpatin.
  - value in the water of krojit? that gave me simpati? (good looks? lol)
  Nisoj jemi krejt,zemer luana,
  - Were all the same, with hearts of a lion
  jam krenar se Dibran mka bo nana,
  - Im proud cause my mother made me Dibran
  se e din se,ska pse jena tmir,
  - cause you know what, theres no reason we're good (people)
  pritem varfer po me shpirt lir,
  - we waited in poverty but with a free spirit
  i kom do tradita e kom sot ni emer,
  - i have traditions, and today i have a name
  Dibran me shpirt,e OTR me zemer,
  - Dibran in soul, OTR in heart
  po ta dhash doren,
  - If i shake your hand (give you my hand)
  tkam dhan edhe jeten,
  - Ive given you my life
  jam rrit me tradita perher fol tverteten.
  - ive been raised with traditions, always speak the truth
  Jam bir Dibrani,
  - Im the son of a Dibran
  me tjeter ndaj buken,
  - I share my bread with the rest
  jam bir Malsori,
  - I am the son of a Malsor
  kujt nuk i perulem,
  - I dont bow down to no one
  jam ky qe jom e din ato qe jom,
  - I am who i am, i know who i am
  krejt qoni nkom,Dibrant ktu lo jen nom heyyy.
  - Every one stand up, Dibranet here ?

  Shqipni te duaa NOIZY Niccee
  0 Albania i love you
  OTR deri ne vdekje shqipe WHAT?
  - OTR till death albanian what