I.Shaqiri - Ti

Thread: I.Shaqiri - Ti

Tags: None
 1. haydee's Avatar

  haydee said:

  Default I.Shaqiri - Ti

  Translate this one, please

  Ti ke nje moshe me timen bi,
  me babin tend un moshatar,
  po kush te tha moj qe te vije,
  me hirin tim te ndezur zjarr.

  Ti gjysem hana je kur ngyset,
  e gjsma tjeter perendi,
  me cdo te puthur ti mi ul vitet,
  me kthen ne moshen qe ke ti.

  Ne gjysmen tjeter un poeti,
  mund ta ndertoj dhe nje planet,
  pastaj ne djall ikin vitet,
  do behem princ do behem mbret.

  Ke ardhur vone teper vone,
  une ne rinine e pleqeris,
  pse vall tash firmen ti ma kerkon?
  te shkel ne prag te lumturis.
   
 2. Korcare19 said:

  Default

  Ti ke nje moshe me timen bi,
  You're the same age as my daughter
  me babin tend un moshatar,
  I'm the same age as your father
  po kush te tha moj qe te vije,
  who told you to come
  me hirin tim te ndezur zjarr.
  with my ashes? burning fire / in flames

  Ti gjysem hana je kur ngyset,
  You're the half moon at dawn
  e gjsma tjeter perendi,
  and the other half divinity
  me cdo te puthur ti mi ul vitet,
  with every kiss, you lower my years
  me kthen ne moshen qe ke ti.
  you take me to your age

  Ne gjysmen tjeter un poeti,
  The other half, im the poet
  mund ta ndertoj dhe nje planet,
  i can build a planet
  pastaj ne djall ikin vitet,
  and the years can go to hell
  do behem princ do behem mbret.
  ill be a prince ill be a king

  Ke ardhur vone teper vone,
  youve come late, far too late
  une ne rinine e pleqeris,
  im in the youth of old age
  pse vall tash firmen ti ma kerkon?
  how come youre asking for my signature now
  te shkel ne prag te lumturis.
  to step on the door of happiness