Until I Get Over You" / Seni ardımda bırakana kadar. ( Seni aşana kadar.)
Woke up today thinking of you / Bugün seni düşünerek uyandım.
Another night that I made my way through / Kendi yaptığım düşüncelerle bir başka gece
So many dreams still left in my mind / Hala aklımda kalan öyle çok düşler
But they can never come true / Ama asla gerçek olamazlar.
I press rewind and remember when / Geri sarar ve ne zaman olduğunu hatırlarım. .
I close my eyes and I'm with you again / Gözlerimi kapatıyorum ve tekrar seninleyim.
But in the end I can still feel the pain, every time I hear your name / Ama sonunda , her ismini duyduğumda hala bir acı hissedebiliyorum.
[Chorus]
The sun won't shine since you went away / Güneş gittiğinden beri parıldamaz oldu.
Seems like the rain's falling every day / Sanki hergün yağmur yağacakmış gibi.
There's just one heart, where there once was two / Önceleri iki olan kalp yalnızca bir tane oldu.
But that's the way it's gotta be, / Bu yüzden olmalı
'til I get over you / Seni ardımda bırakana dek.
[Verse 2]
Walked through the park, in the evening air / Akşam havasında parktan geçtim.
I heard a voice and I thought you were there / Bir ses duydum ve sen olduğunu sandım.
I run away but I just can't escape / Kaçtım ama kurtulamadım.
Memories of you everywhere / Hatıraların heryerde.
They say that time will dry the tears / Zamanla gözyaşlarının kuruyacağını söylediler.
But true love burns for a thousand years / Ama gerçek aşk bin yıl yakar.
Give my tomorrows for one yesterday / Bir tek dün için yarınlarımı veririm.
Just to know that I could have you here / Sana burada sahip olacağımı bilsem.
[Bridge]
When will this river of tears stop fallin' / Bu akan gözyaşlarının nehiri ne zaman duracak
Where can I run so I won't feel alone / Nereye kaçsam yalnız hissetmem
Can't walk away when the pain keeps callin' / Acı beni çağırırken dönüp gidemem.
I've just gotta take it from here on my own / Buradan benim olanı almalıyım
But it's so hard to let go / Ama bırakıp gitmek öylesine zor.
*It Hurts When* * O zaman acıtıyor*
Chorus
It hurts when I thought I had gotten over you / Ne zaman seni arkamda bırakmış olduğumu düşünsem acıtıyor.
It hurts when together forever won't come true / Sonsuza kadar birlikte olamayacağımız acıtıyor
It hurts when one broken heart is how it ends / Bir kalbin kırık olarak bitmesi acıtıyor
'cause it hurts to know that you are in love again / Çünkü senin tekrar aşık olduğunu bilmek acıtıyor.
νι∂єσ мєℓισяα ρяσвσqυє ∂єтєяισяα ѕєqυσя...