kali epitihia stis douleies sou
kali epitihia stis douleies sou
prospathise mehri tin alli evdomada ta metafraseis to te teje giati eho kai alla na sou stilo aplos ntrepomai
periergo pou de milas diavazeis gia tis eksetaseis ti mathima
Ναι διαβάζω. Αριστοτέλη! Είναι πανδύσκολος και ειδικά αυτό το βιβλίο που μας έβαλε η καθηγήτρια. "Περί των σοφιστικών ελέγχων". Τρέχα γύρευε δηλαδή!
Άνθρωποι τύχης είδωλον επλάσαντο, πρόφασιν ιδίης αβουλίης.
~Δημόκριτος~
πωωωωωωω γιαυτό θα πάω θετική, θα ξεσκιστω αλλά θα μάθω μαθηματικά δεν είμαι για αρχαία εγώ!!!
Καλά στο Λύκειο ήταν πιο εύκολα. Τώρα στο πανεπιστήμιο είναι δύσκολα. Δεν μας έβαλε κανέναν Πλάτωνα, αλλά μας κότσαρε εκεί τον Αριστοτέλη για να μας παιδέψει. Να φανταστείς ότι είναι δύσκολο που δεν μας δίνει επί λέξη τη μετάφραση, αλλά μας δίνει το νόημα του κειμένου!!!
~Δημόκριτος~
ααα ωραία περνατε εκεί!!! γι αυτό εγώ θα πάω βιοτεχνολογία ή ρχιτέκτονας ή πολ. μηχανικός, όχι πως αυτά δεν έχουν διάβασμα αλλά είναι άλλα φρούτα!!!
μάντεψε τί δίνω την δευτέρα!!!???
Τι μικρό μου;
~Δημόκριτος~
Arxaiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
λάθος,ΑΡΧΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Tί κάνετε στα αρχαία;
~Δημόκριτος~
θουκιδήδη/ξενοφώντα
πήγαινε στο allthelyrics.com,την κεντρική τελοσπαντων και πάτα ένα γράμμα από επάνω, θα βγουν καλλιτέχνες πάτα όποιον θες και δες δεξια!!!!!!!
έδωσα michigan!
O Ξενοφώντας είναι γελοίος, αλλά ο Θουκυδίδης είναι λιγουλάκι δύσκολος. Είναι υπερβολικά μακροπερίοδος. Να φανταστείς ότι στο άγνωστο που έκανα στα αρχαία, έπρεπε να κάνω ένα κείμενό του μετάφραση, το οποίο είχε μέσα μόνο ένα ρήμα. Τα υπόλοιπα εννοούνταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκεί είχε γίνει η σφαγή του Δράμαλη!
Άντε καλά αποτελέσματα και με τη νίκη!![]()
~Δημόκριτος~
για κάποιον λόγο έχει κάποιοα από τα threats μου!!!
kala sas fainontai eukola ta arhaia ego ta miso an den eiha voithitika den tha ta anteha kai tha emena stin idia taksi einai poli diskola prepei na pas frontistirio
pigainei kamia sas frontistiro
ναι ο ξενοφώντας καλός είναι...πάντως αυτό με τα ρήματα το έχω παρατηρήσει κ εγώ!!! σε ένα στίχο ήταν:ξεκινούσε με μια φράση κόμμα και έλεγε μια άλλη κ μια άλλη και εξηγούσε το ένα από εδώ το άλλο από εκει και μετα από πόσες γραμμές,δεν θυμάμαι κιόλας ξαναέβαλε κόμμα και τελείωσε την πρόταση. όταν το είπα στην κυρία μου λέει έτσι ήταν οι αρχαίοι με περίπλοκη σύνταξη όχι σαν έμας με 5 λέξεις κ τέλος!! πλάκα πλάκα ήξεραν να μιλάνε!!! αλλά μόνο αυτοί φαντάζομαι, που να μάθαινε κανεις ξένος τα ελληνικά τότε,που μιλούσαν κ λατινικά που έχω ακούσει ότι είναι εύκολα!!! μια ζωη θα μάθαινε............
φροντηστήριο δεν πάω και δεν είναι κ τόοοοοοοσο δύσκολα απλώς θέλει πολύ διάβασμα και να θυμάσαι απ έξω πολλούς τύπους!!!
Ούτε εγώ πήγα ποτέ μου φροντιστήριο. Διάβαζα μόνη μου και σε όλα τα μαθήματα ήμουν σχετικά καλή, εκτός από την αναθεματισμένη φυσική!!!
~Δημόκριτος~