plsssssss

Thread: plsssssss

Tags: None
  1. mavicza said:

Smile plsssssss

Bu bir yasak aşk öyküsü çokta acıklı
    Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı
    Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı
    Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun

Ey tanrım ! dayanabilirmiyim buna ben
    Yardım et çıkar o'nu al aklımdan lütfen
    Taşıyamayabilirim düşerim birden
    Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen

Sensizliği paylaşırım yanlız evimde
    Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte
    Attın imzanı kıydın ikimizede
    Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde

Şarkımızı söylüyorum sakın ağlama
    Kıyamamki sana benim olamasanda
    Hani sana o ilk canım deyişim varya
    Çınlasın kulağında her bu şarkı çaldığında

Sensizliği paylaşırım yanlız evimde
    Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte
    Attın imzanı kıydın ikimizede
    Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde

can somebady traslate this song

2. wisalias's Avatar

wisalias said:

Quote Originally Posted by mavicza View Post
    Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı // this is a forbidden love story, and also very sad one
    Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı // my lover is getting married a little later, it is the reason of this sorrow
    Bir de başımda dönüyorken bizim bu şarkı // besides when our song is playing on my head
    Mutluluk hediyem şarkım da senin olsun // i give you happiness as a gift, and also my song

Ey tanrım! dayanabilir miyim buna ben // oh my god! can i resist this (sorrow)
    Yardım et çıkar o'nu al aklımdan lütfen // help me, take her out of my mind pleasd
    Taşıyamayabilirim düşerim birden // i can not hold, i may fall suddenly
    Ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen // (i can imagine) how beautiful you are in whites (wedding dress)

Sensizliği paylaşırım yalnız evimde // i share your absence in my lonely house
    Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte // there is not such a pain neither in ground nor on air
    Attın imzanı kıydın ikimize de // you appended your signature, abandoned us both
    Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde // i pulled myself back, you can be happy in your world house (marriage)

Yardım et çıkar o'nu al aklımdan lütfen // help me, take her out of my mind pleasd
    Ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen // (i can imagine) how beautiful you are in whites (wedding dress)

Şarkımızı söylüyorum sakın ağlama // i am singing our song, don't cry
    Kıyamam ki sana benim olamasan da // i can not abandon you even if you are not mine
    Hani sana o ilk canım deyişim var ya // do you remember the first time i tell you "sweetheart"
    Çınlasın kulağında her bu şarkı çaldığında // i wish that it resounds when this song is playing every time

Sensizliği paylaşırım yalnız evimde // i share your absence in my lonely house
    Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte // there is not such a pain neither in ground nor on air
    Attın imzanı kıydın ikimize de // you appended your signature, abandoned us both
    Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde // i pulled myself back, you can be happy in your world house (marriage)

here you are...

3. Beso's Avatar

Beso said:

hi i like the lyrics so what is the name of the song n singer plz
    Her sabah bir dev masalında ..uyanınca
    Hep çocuk kalmak kurtulmak

4. wisalias's Avatar

wisalias said:

Quote Originally Posted by Beso View Post
    hi i like the lyrics so what is the name of the song n singer plz
    rober hatemo is the singer... and i think the name of the song is "beyaz ve sen" // white and you...