hahahhahahas....around here...it's so hard to find books on romania!![]()
hahahhahahas....around here...it's so hard to find books on romania!![]()
Last edited by devil-frombelow; 09-01-2007 at 07:02 PM.
devil-frombelow
- Our Smiles Are World Wide. =)
Ba din contra ! Romania e ff cunoscuta, si nu pentru cei care fac tampenii, aici ma refer la hoti. Gandeste-te numai la inventii datorata romanilor. Ei ar mai fi scris si acum cu creionul daca nu erau romanii. Si multe, multe altele.
Asta inseamna ca ei sunt prosti. Si ar fi trebuit sa zic Prosti, cu P mare. Toata lumea stie ce fac americanii si cati dintre ei sunt mai destepti decat majoritatea, si aceia sunt profesori universitari si studentii care vin acolo.
Mult succes.
Arata-le ca Romania este mult mai frumoasa si are mult mai multi oameni inteligenti decat S.U.A.
Bafta la examene.
BTW, ce studiezi acolo ?
Πάρε φιλιά, πάρε καρδιά και μη νοιαστείς για μένα.
Πάρε ό,τι ζει κι άσε με εκεί
μόνο στο τίποτα...
μόνο στο τίποτα...
ahaha thanks!
i wish i knew what you two were talking about![]()
devil-frombelow
- Our Smiles Are World Wide. =)
SUA face import de inteligenta din Europa si nu numai. Ideea e ca ei niciodata nu vor accepta enorma diferenta dintre cele doua continente, diferenta care se datoreaza in primul rand istoriei, experientei si stilului care s-a capatat de-a lungul sutelor d ani. In schimb in SUA inteligenta se apreciaza mult mai bine, financiar vorbind. Studiez matematica-bioinginerie... si ii respect pt faptul ca ma respecta(normal) si imi deschid usa in fata multor posibilitati. Mi-e dor de Europa si imi doresc enorm sa studiez acolo, ceea ce voi si face. Tu? esti l facultate? lucrezi? :P cum iti omori timpul?
Eu sunt in ultimul an la liceu, ma pregatesc sa dau la Medicina. Inca nu lucrez... Ma pregatesc sa viitoarea meserie.
Timpul nu il omor :-p il folosesc... Nimic interesant, scrie la profil
SUA e cea mai cretina tara din lumea asta... Sunt niste prosti si incapabili; daca ar fi fost in stare de a face ceva, ar fi facut singuri, nu furind din Europa. Nush, insa asta e parerea mea,dar cred ca e destul de argumentata, exista pra multe razboaie si prea multe fapte rele ce le-au facut si vor sa para acum nevinovati.
In ochii mei sunt niste depravati. Bafta acolo! Banuiesc ca te privesc ca pe o zeita, avind in vedere ca esti la acest profil. Nu te intreaba cum de ai capacitatea de a face inmultiri si impartiri in minte ? Jale acolo... Vino mai bine in Europa, aici va ramine de-a pururi adevarata cultura si inteligenta.
μόνο στο τίποτα...
Ooo...impresionant:medicina. si eu mi-as fi dorit medicina insa sunt prea multi ani... trebuie sa produc si bani. De aceea am ales bioingineria(mate + medicina)...nu ii pot condamna pe americani pt ca mi-au oferit ceea ce rar ofera unui student nativ: bursa, acoperire totala la facultate. Exceptand faptul ca americanii nu opteaza pt fac, putinii nativi care aleg o psihologie sau ceva cat mai simplu NU primesc bursa, cel putin eu nu am intalnit nici macar unul. Tot americanii ma vor trimite sa studiez in Londra...deci nu e chair asa rauceea ce spui tu e complet adevarat; eu observ mai bine, doar supravietuiesc printre ei...pt ca nu pot spune ca traiesc, eu doar in Europa pot trai
![]()
Multa bafta pt medicina!! cred ca ai super mult d invatat! BTW, aici nu te lasa sa aplici l medicina doar daca ai 4 ani d fac si ai obtinut Bachelor-ul...ma rog; e prea complicat pt ei!
Mda... am verificat profilulputin spus. Se intelege ca esti inteligent, nu din profil ci din ceea ce spui. unde stai in Ro?
MultumescPai, eu asta imi doresc sa fac, nu conteaza ca sunt 6 ani + ... mult mai multi, ca vreau chirurgie.
Ai dreptate cu ceea ce zici, insa pe mine ma irita la culme prostia afisata in mod vital, de asta nu ii pot suporta.
Ai mare noroc ! Mai ales daca ai veni in GB la specializare
Nu am idee ce este Bachelor![]()
bafta... ai multe de vazut acolo. Sa nu te mire daca intr-o zi ai sa fii anuntata ca a mai inceput un razboi din cauza lor si trebuie sa te adapostesti intr-un buncar![]()
μόνο στο τίποτα...
) funny! si eu sunt alergica la prostie insa ma tratez
)
Hm... Bachelor-u e un grad acordat celor care termina 4 ani universitari, universitate de un anumit fel.
Mda...apropos d razboaie, sincer nu m-as mira sa izbucneasca ceva chiar in mijlocul Chicagoului, la colt de strada de apartamentu meu) as fugi imediat in Europa.
Am vazut ca te implici si in site-ul grecesc. stii limba?
μόνο στο τίποτα...
DA! pasiune... e ceea ce am si eu pt Grecia. Am fost acolo vara asta si efectiv m-a impresionat. Abia astept sa merg din nou!!
"Tu cum o duci acolo ?"; Cam 'lame' cum s-ar zice. Invat, lucrez...desi am un program atat d incarcat imi dau seama ca nu e neaparat variat.mi-e dor d distractiile din europa... cu prietenii romani...nu se compara!!!
Insa e ok...sunt optimista
μόνο στο τίποτα...
Eu inca nu am ajuns in Grecia, imi doresc ff mult sa o vizitez de la un cap la celalalt.
Mi se pare mie sau esti cam suparata ? Nu pune la suflet, nu merita.
Romanii sunt superbi... Cei care sunt adevarati.
Gindeste-te cind e mai greu ca nu toti au sansa sa faca ceea ce faci tu si ca nu multi ajung unde ai ajuns tu.
Greatings from here.![]()
μόνο στο τίποτα...
Iti doresc sincer sa ajungi in Grecia; in acelasi timp iti recomand sa mergi cu amicii cu care te simti bine.
Mmm...poate sunt putin melcancolica d fiecare data cand ma gandesc l Grecia ...sau Romania... experientele vorbesc si ma marcheaza fie ca vreau sau nu.
Sunt multumita d viata mea chiar daca tind l mai mult, sunt constienta ca am nevoie d timp sa imi indeplinesc dorintele. Asa e, am avut sansa mea, tb sa profit d ea. Good point
Luni incepi scoala??