(Into engleza, poate? Thanks.)
Smiley Feat Uzzi - In Lipsa Mea: http://www.youtube.com/watch?v=gfT_ryzynos
versuri:
smiley:
sunt cu fata spre usa
si cu ochii spre ea
zic ''adio'' ea zice
''te rog nu pleca''
fac un pas
ea se arunca in genunchii ei goi
am vazut-o cu el si nu pot
da inapoi
o masina parcata pe dos
hainele aruncate pe jos
deschid usa destul de usor
aud zgomote in dormitor
imi faceam mii de griji pentru ea
dar telefonul inchis il tinea
ei se iubeau sus in camera mea
pe patulmeu si pe muzica mea
refren:
mi-as fi vandut si sufletu'
pentru o femeie cum esti tu
dar in lipsa mea
tu mi l-ai amanetat deja [bis]
uzzy:
si nu o sa mai fie la fel
pur si simplu
baietii sunt baieti
si femeile sunt....hei
ca pot sa spuna "te iubesc" cu alt nume pe buze
sa se uite frumos gandind la un prost
care vorba ta parcheaza o masina
pe dos
chiar nu stiu ce sa zic frate
asa sunt toate
cred ca...sa-si demonstreze ca....inca merge ca....nu e de bani sau ca....vor mai bine
daca nu era cu tine il insela cu tine
bine tu esti plecat si e marfa
se duce-n club bea si o ia la pas...
pas cu pas.....dupa bas un pas......si se rupe in dans
si oricare ar da la el ca femeia e frumoasa si arata ca vrea
si e clar ca ii place asa
da chiar pe patul tau si pe muzica ta?
da-o ma in....oo
refren: bïs x3 (less)
(And now for a slight twist on the old method: could someone with the time, and inclination, possibly translate some of the comments which follow, taken from those posted with the YouTube video for the song? It is this kind of material used in conjunction with the more formal verbal stylings that greatly accelerate the learning of the limba for me. Multumesc foarte mult! DISCLAIMER: I really tried not to include those which use bad words, but I really don't know too many of those in Romanian so please excuse me if I have erred in places)
1. Zuuuper tare melodia....si versurile sunt verry truth...azi te rog nu pleca...si ia acum 10 minute te insela qu altu...cat tupeu..faci ce vrea ea..ii esti alaturi..faci orice pt ea si te inseala cu persoana care o urasti tu cel mai mult...mai si neaga dupa ce ii prinzi..
2. adevarul e ca suntem ca niste catelusi .... si le iubim mult prea multsi am face orice pt ele, si daca e dragoste adevarata ti-ai da si viata doar sa stii ca ii e ei bine... ia cine e de acor ???
3. eu zic k fiecare trece prin asta cel putin 1 data in viata... dar lucrurile se schimba dupa o asemenea experienta...
4. asa ii cum zice Uzzi...toate is la fel...ca nu sti tot timpu ce face femeia in lipsa ta
5a. iar prostia îşi spune cuvântul... toţi bărbaţii care păţesc ca în video de mai sus sunt nijte looseri... din moment ce nu sunt în stare să îşi păstreze femeile doar pentru ei... stupid video...
5b. femeile nu insala doar asa pentru ca au kef, ci o fac atunci cand s simt neglijate sau cand simt ca ceva e in neregula cu relatia lor...si versurile melodiei sunt foarte reale in rest! clipul insa e copie fidela dupa timberlake...
6. prea tare...si adevarat " daca nu era cu tine te insela cu tine"
7. cel mai tare
(I am making my own attempts at translating these comments for comparison to the correct versions, so I won't check here until finished with those...tnx)