Konstantinos Argyros - Ego Gennithika Gia Sena

Thread: Konstantinos Argyros - Ego Gennithika Gia Sena

Tags: None
  1. asasas said:

Thumbs up Konstantinos Argyros - Ego Gennithika Gia Sena

Μπορεί να λες πως άλλο δεν μπορείς και οτι τελειώσαμε,
    Μπορεί να λες πως ζησαμε οτι ζησαμε και πάει..
    Μπορεί να λες πως έφταιξα εγώ για οτι έγινε,
    Μπορεί να λες πολλά.. τόσα πολλά..μα ενα μη ξεχάσεις μη το ξεχάσεις..

Εγώ γεννήθηκα για σένα, φτιάχτηκα για σένα ήρθα κάποια μέρα να σε βρω
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, πόνεσα για σένα της ψυχής μου το αλλο το μισό
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, πίστεψα σε σένα ήρθα στην ζωή σου για να δω
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, φτιάχτηκα για σένα ήρθα κάποια μέρα να σε βρω.

Μπορεί να λες δε θα με ξαναδείς πως δε χρειάζεται
    Μπορεί να λες πως νιώσαμε οτι νιώσαμε και πάει
    Μπορεί να ζεις με άλλον τώρα πια το κάθε βραδύ σου
    Μπορεί να βρεις καλύτερη ζωή μα ενα μη ξεχάσεις μη το ξεχάσεις.

Εγώ γεννήθηκα για σένα, φτιάχτηκα για σένα ήρθα κάποια μέρα να σε βρω
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, πόνεσα για σένα της ψυχής μου το αλλο το μισό
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, πίστεψα σε σένα ήρθα στην ζωή σου για να δω
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, φτιάχτηκα για σένα ήρθα κάποια μέρα να σε βρω.(x2)

Last edited by asasas; 05-25-2011 at 09:59 AM.

2. TheSerbianhoney's Avatar

TheSerbianhoney said:

Default I was born for you

Μπορεί να λες πως άλλο δεν μπορείς και οτι τελειώσαμε,/ You can say that you can take no more, and that we're done
    Μπορεί να λες πως ζησαμε οτι ζησαμε και πάει.. / You can say that we lived what we lived and it's over
    Μπορεί να λες πως έφταιξα εγώ για οτι έγινε, / You can say that I was to blame for what happened
    Μπορεί να λες πολλά.. τόσα πολλά..μα ενα μη ξεχάσεις μη το ξεχάσεις.. / You can say a lot... so much... but don't forget to say one thing, don't forget...

Εγώ γεννήθηκα για σένα, φτιάχτηκα για σένα ήρθα κάποια μέρα να σε βρω / I was born for you, I grew up for you, I was coming everyday to find you
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, πόνεσα για σένα της ψυχής μου το αλλο το μισό / I was born for you, I suffered for you, the other half of my soul
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, πίστεψα σε σένα ήρθα στην ζωή σου για να δω / I was born for you, I believed in you, I came into your life to see you
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, φτιάχτηκα για σένα ήρθα κάποια μέρα να σε βρω. / I was born for you, I grew up for you, I was coming everyday to find you

Μπορεί να λες δε θα με ξαναδείς πως δε χρειάζεται / You can say that you won't see me again, it's not necessary
    Μπορεί να λες πως νιώσαμε οτι νιώσαμε και πάει / You can say that we felt what we felt and it's gone
    Μπορεί να ζεις με άλλον τώρα πια το κάθε βραδύ σου / You can live now with another every night of yours
    Μπορεί να βρεις καλύτερη ζωή μα ενα μη ξεχάσεις μη το ξεχάσεις. / You can find better life, but one thing don't forget, don't forget

Εγώ γεννήθηκα για σένα, φτιάχτηκα για σένα ήρθα κάποια μέρα να σε βρω / I was born for you, I grew up for you, I was coming everyday to find you
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, πόνεσα για σένα της ψυχής μου το αλλο το μισό / I was born for you, I suffered for you, the other half of my soul
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, πίστεψα σε σένα ήρθα στην ζωή σου για να δω / I was born for you, I believed in you, I came into your life to see you
    Εγώ γεννήθηκα για σένα, φτιάχτηκα για σένα ήρθα κάποια μέρα να σε βρω. / I was born for you, I grew up for you, I was coming everyday to find you (x2)