Harry Varthakouris - Fonakse Pio Dinata / Shout louder
Δεν μας ακούει κανείς όλος ο κόσμος κοιμήθηκε / Nobody hear us, the whole world fell asleep
σε άλλο κόσμο εμείς την ώρα της επαφής / we, in another world, the moment of the contact
δεν θέλω να κρατηθείς ο κόμπος μέσα σου λύθηκε / i don't want you to hold back, the knot inside you is loose
θέλω ν΄απογειωθείς δε μας ακούει κανείς / i want you to take-off, nobody hear us
μην ανησυχείς / don't worry
Φώναξε πιο δυνατά κ βγάλε όλη σου την ένταση / shout louder, and let all your tension out
μη σταματάς πουθενά έλα να φτάσουμε στην έκσταση / don't stop and let us be in ecstasy
φώναξε πιο δυνατά εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα / shout louder, free yourself my love
στον ουρανό πιο κοντά θέλω να νιώσεις ότι σ΄έφερα / i want you to feel that i took you closer to the sky
Δεν μας ακούει κανείς κ αν μας ακούσει τι έγινε / Nobody hear us, and even if so, so what?
εγώ μωρό μου κ εσύ στην κορυφαία στιγμή / Me and you my baby, in the upmost moment
στου έρωτα την ορμή τίποτα όρθιο δεν έμεινε / nothing kept standing against the love momentum
κ αν μας ακούει κανείς αυτό που νιώθεις να πεις / and if someone's hearing us, say what you feel
να μη κρατηθείς / don't hold back.
Φώναξε πιο δυνατά κ βγάλε όλη σου την ένταση / shout louder, and let all your tension out
μη σταματάς πουθενά έλα να φτάσουμε στην έκσταση / don't stop and let us be in ecstasy
φώναξε πιο δυνατά εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα / shout louder, free yourself my love
στον ουρανό πιο κοντά θέλω να νιώσεις ότι σ΄έφερα / i want you to feel that i took you closer to the sky
Φώναξε πιο δυνατά, θέλεις αγάπη μου εκτόνωση / Shout louder, you need to relief my love
Κι έδωσα τόσα λεφτά για την καινούργια ηχομόνωση / and i spent so many money for the soundproofing
lol what lyrics...
The most charming creatures on this earth. The only women who can show what they feel and, they do feel.
Stunning feeling...to just meet them.