Konstantinos Galanos - 7 Thaumata

Thread: Konstantinos Galanos - 7 Thaumata

Tags: None
  1. asasas said:

Thumbs up Konstantinos Galanos - 7 Thaumata

Κύλαγαν οι μέρες δίχως λόγο, ζούσα δίχως προορισμό
    Έψαχνα στο άπειρο του κόσμου τον δικό μου ουρανό
    Ξαφνικά πέρνει χρώμα το σκοτάδι, ξαφνικά στην καρδιά βεγγαλικά
    Με κοιτάς και φωτίζεται το βράδυ, με φιλάς κι όλα μοιάζουν μαγικά

Εφτά τα θαύματα κι εσύ ακόμα ένα
    Εφτά ζωές δε θα χορτάσω να 'χω εσένα
    Εφτά τα θαύματα κι εσύ το πιο μεγάλο
    Δεν θέλω πια απ' τη ζωή μου τίποτα άλλο, τίποτα άλλο

Είχα κουραστεί να παίρνω δρόμους που δεν βγάζαν πουθενά
    Της καρδιάς μου όλα τα ταξίδια άσκοπα και βαρετά
    Ξαφνικά πέρνει χρώμα το σκοτάδι, ξαφνικά στην καρδιά βεγγαλικά
    Με κοιτάς και φωτίζεται το βράδυ, με φιλάς κι όλα μοιάζουν μαγικά

Greek Lyrics
    http://www.allthelyrics.com/forum/gr...tml#post935476
    Last edited by asasas; 03-26-2012 at 11:33 AM.

2. asasas said:

(Bump)

3. TheSerbianhoney's Avatar

TheSerbianhoney said:

Κύλαγαν οι μέρες δίχως λόγο, ζούσα δίχως προορισμό // Days were passing by without reason, I was living without purpose
    Έψαχνα στο άπειρο του κόσμου τον δικό μου ουρανό // I was searching inside the infinity of the world for my own sky
    Ξαφνικά πέρνει χρώμα το σκοτάδι, ξαφνικά στην καρδιά βεγγαλικά // Suddenly, dark gets color, suddenly there are rockets in the heart
    Με κοιτάς και φωτίζεται το βράδυ, με φιλάς κι όλα μοιάζουν μαγικά // You look at me, and the night is illuminated, you kiss me and everything seems magic

Εφτά τα θαύματα κι εσύ ακόμα ένα // 7 wonders, and you're another one
    Εφτά ζωές δε θα χορτάσω να 'χω εσένα // 7 lives wouldn't be enough for me to have you
    Εφτά τα θαύματα κι εσύ το πιο μεγάλο // 7 wonders and you're the biggest one
    Δεν θέλω πια απ' τη ζωή μου τίποτα άλλο, τίποτα άλλο // I don't want anything else from my life, anything else

Είχα κουραστεί να παίρνω δρόμους που δεν βγάζαν πουθενά // I got tired of walking the roads that were leading nowhere
    Της καρδιάς μου όλα τα ταξίδια άσκοπα και βαρετά // All journeys of my heart were aimless and boring
    Ξαφνικά πέρνει χρώμα το σκοτάδι, ξαφνικά στην καρδιά βεγγαλικά // Suddenly, dark gets color, suddenly there are rockets in the heart
    Με κοιτάς και φωτίζεται το βράδυ, με φιλάς κι όλα μοιάζουν μαγικά // You look at me, and the night is illuminated, you kiss me and everything seems magic

*i corrected a few words in the lyrics...

4. asasas said: