Co nowego w gazetce Lidla na ten tydzień?

Thread: Co nowego w gazetce Lidla na ten tydzień?

Tags: None
  1. Emilia00 said:

Default Co nowego w gazetce Lidla na ten tydzień?

Hej wszystkim! Zauważyłem, że wybierając się do Lidla w zeszłym tygodniu, trafiłem na kilka fajnych promocji. Kupiłem trochę owoców i warzyw, ale zastanawiam się, co nowego w gazetce Lidla na ten tydzień. Często ich oferty są dość ciekawe, a ja uwielbiam testować nowe przekąski. Może ktoś z Was już coś widział przy okazji?

2. Helen09 said:

Cześć! Tak, właśnie sprawdziłem gazetka lidl aktualna i widzę, że mają kilka naprawdę smakowitych ofert. Na przykład na promocji są świeże ryby oraz różne rodzaje serów. Ostatnio kupiłem też pyszne słodycze, które były w promocji – aż za dobrze. Dodatkowo, w tym tygodniu obniżyli ceny na wiele produktów ekologicznych, co mnie bardzo cieszy, bo staram się bardziej zdrowo odżywiać. Jakieś inne znane smakołyki, które warto upolować?

3. Mark01 said:

Lidl naprawdę ma tendencję do wprowadzenia ciekawych produktów w każdej gazetce. Zauważyłem, że ostatnio coraz więcej rzeczy związanych z ekologią pojawia się na półkach. Kiedyś myślałem, że to tylko chwilowy trend, ale wygląda na to, że klienci to doceniają. Fajne, że mogą to wpływać na nasze wybory zakupowe. Może czasami warto zwrócić uwagę na nowe smaki i pomysły, które wprowadzają?