Originally Posted by
lucia9
Трифонов и Нели Петкова - Само мен / Only me
Ето моето сърце, ето моята душа! / Here's my heart, here's my soul
Ето, аз ти давам всичко, ти какво ще ми дадеш? / here is: i give you everything, what are u gonna give me?
В момента нямам време да се държа прилично. /in this moment i don't have time to behave properly
Кажи, какво те прави от другите различна? / tell me, what makes u different from the others?
Кажи сега направо, какво ще ми направиш, / tell me now, what are u gonna do to me
че утре още да те помня и да не те забравя? / so that tomorrow i still remember you and not forget u?
И само не започвай с: "`ма, аз не съм такава!". / and just don't start with: "but i'm not like this!"
Не си, сега ще станеш и аз не съм, но ставам, / you are not, now u'll become, and i'm not like this, but i'm becoming
защото, както казах, приех те твърде лично, / because, as i said, i took u too serious---
и честно, нямам време да се държа прилично. / and honestly, i don't have time to behave properly
Ти си като нежен цвят, скрит в розова мъгла, / u are like a gentle bloom, hidden in rose fog,
как да те откъсна аз, но без да те нараня? / how can i pick u, but without harming u?
Искам устните ти аз да целуват само мен, / I want ur lips to kiss only me
всяка нощ и всеки ден, само мен. / every night, every day, only for me.
Ето моето сърце, ето моята душа! / here's mt heart, here's my soul!
Eто, аз готов съм на всичко, ти какво ще ми дадеш? /here is: i'm ready for everything, what are YOU going to give me?
Ето моето сърце, ето моята душа, / here's my heart, here's my soul,
ето аз ти давам всичко, ти какво ще ми дадеш? / here is: i give you everything, what are YOU going to give me?
Сега ще поговоря не с(ъс) теб, а с твойто тяло, / Now i'm gonna talk NOT with u, but with ur body
което много преди тебе отдавна е разбрало, / which has a long time before u understood
че аз съм всичко, за което то отдавна е готово, / that i'm everything, which it is a long time ago ready for
да спрем дотук с(ъс) римите, повтаряме отново. / let's stop here with the rhymes
В момента нямам време да се държа прилично, / in the moment i dont have time to behave properly
облечена си в бяло, това е добро начало, / u are dressed in white, this is a good beginning
което ми подсказва, че ще се чувстваме отлично, / which gives me a clue that we are gonna feel perfectly
ако решиш да се държиш ужасно неприлично! / if you decide to behave awfully improperly
Ти си като нежен цвят, скрит в розова мъгла, / u are like a gentle bloom, hidden in rose fog,
как да те откъсна аз, но без да те нараня? / how can i pick u, but without harming u?
Искам устните ти аз да целуват само мен, / i want ur lips to kiss only me
всяка нощ и всеки ден, само мен. / every night, every day, only for me.
Eто, аз готов съм на всичко, ти какво ще ми дадеш? /here is: i'm ready for everything, what are YOU going to give me?
ето аз ти давам всичко, ти какво ще ми дадеш? / here is: i give you everything, what are YOU going to give me?
Ето моето сърце.../ here's my heart...
Thanks If Anyone Can Help!:d