Na Na Na Please Help Me

Thread: Na Na Na Please Help Me

Tags: None
  1. rali_bg said:

Default Na Na Na Please Help Me

Hi all I want to ask you for a new greek song. I live in Bulgaria and I was on a disko last night. The DJ played few times this song and said this is Nikos Vertis new hit. But I heared all his songs, also I listened to his last album and I couldn' t find it. The only thing I know is that the song is dance, ritmic and the chorus is goes like "na na na na". Sorry, this is all I can say, but I really like it and I will be very grateful if someone can help me with this song!

2. panselinos's Avatar

panselinos said:

Вертис ли? Нов хит? Дрън-дрън. Или няма представа какво пуска, или те е метнал.

Я пробвай с Йоргос Алкеос (Giorgos Alkaios - To 'ksera).

Другият вариант е Продромос (Prodromos - De me rixneis).

Нито една от песните не е нова. Тази на Алкеос е от миналата година, а на Продромос - от преди 5.

Тук можеш да ги прослушаш:

Алкеос - http://www.vbox7.com/play:4b7af2ba

Продромос - http://www.vbox7.com/play:249150dc

3. rali_bg said:

Здрасти, ами не са това песните но все пак ти благодаря! нямаш ли някаква друга идея!? в припева се пее " на на на ", само това си спомням, защото не разбирам нищо от гръцки и песента е много бърза, танцувална, весела, супер е... надявам се да се сетиш

4. panselinos's Avatar

panselinos said:

Леле, Рали, ти направо ме закопа тоя път!

Хм, ще продължа с догадките, може пък да я улучим пустата му песен.

Ни дума ли не се сещаш от текста? Просто както ти го чуваш, да не те притеснява, че може и да не е точно така.

5. rali_bg said:

хахахха ами не, абсолютно нищо друго не мога да кажа, все пак съм я слушала само 2 пъти... ми незнам вече, надеждата ми е, че ако песента е нова, все някога ще я намеря като нашумее, обаче ако е старичка.... !?!? уж ди джеят каза, че е нова, ама като го знам колко е зле... дано и ти се подсетиш нещичко по-нататък