[Chorus:]
Angel De Amor // LOVE ANGEL
Razon De Mi Existir // REASON WHY I EXIST
Espere Por Ti // I WAITED BECAUSE OF YOU
Espere Por Ti
Solamente Tu Cambiaste Mi Sentir // ONLY YOU CHANGED MY FEELINGS
Mija Es Por Ti Espere Por Ti // MIJA (DONT KNOW THAT WORD...) IS BECAUSE OF YOU, I WAITED BECAUSE OF YOU
[Verse 2:]
Cuando Naciste No Gritaste // WHEN YOU WERE BORN, YOU DIDNT SHOUT
Si Tu Supieras La Tristeza Que Yo Siento Al Recordarte // IF ONLY YOU KNOW THE SADNESS I FEEL REMEMBERING YOU
Mi Baby Tu Eres Todo Para Mi // MY BABE YOU ARE EVERYTHING TO ME
La Razon Por La Que Vivo // THE REASON WHY I LIVE
Y Cuando Escribo Mis Canciones Es Por Ti Que Sigo // AND WHEN I WRITE Y SONGS, IT'S BECAUSE OF YOU I KEEP ON DOING IT
Estando Lejos De Ti Es Como Vivir Sin Agua // BEING FAR AWAY FROM YOU, IS LIKE LIVING WITHOUT WATER
Te Necesito Aqui Conmigo Porque Sin Ti No Soy Nada // I NEED YOU HERE WITH ME, BECAUSE WITHOUT YOU I AM NOTHING
Tu Mami Te Quiere Mija Eso Te Lo Aseguro // YOUR MUM LOVES YOU MIJA (FINALLY I THINK IT'S THE NAME OF THE GIRL), I CAN ASSURE YOU THAT
El Camino Hacia La Fama Cada Vez Esta Mas Duro // THE WAY THROUGH FAME IS EAXH DAY HARDER
Por Eso Sigo Aqui Yo Tratando De Asegurarte Un Futuro // THAT'S WHY I KEEP ON HERE, TRYING TO MAKE YOUA FUTURE
En Cada Rima Que Yo Hago // IN EVERY RHITME I MAKE (OR DO??)
Trabajo El Que Tu Padre Hace Por Nosotras // WORK THAT YOUR FATHER MAKES TO US
Te Cuide Y Te Protegi Yo Aqui En Las Consolas // I TOOK CARE OF YOU HERE IN THE CONSOLAS (MAYBE IT'S A VILLAGE -AT LEAST AS THE WAY HE SAYS THAT- BUT CONSOLA MEANS SMTHG LIKE PLAY STATION, COMPUTERS, AND SO ON TO PLAY..)
["Comment veux-tu qu'la terre tourne à l'endroit si nos cerveaux marchent à l'envers man?"]··