Trebala bi malu pomoc?! Danas sam se rolal na poznatom mjestu u crikvenici.Di se osim mene rola i vozi na biciklama mnogo ljudi.Ta cesta je u biti prometna..ali nigdje ne postoji znak da se tamo nesmije ROLAT ili VOZIT BICIKLA! Dakle dok sam se rolala,iz suprotnog smijera mi je dosao auto,kojem ni u jednoj sekundi nisam smetala.Covjek je izasao uhvatio me za vrat,pa za ruku..zatim mi je išcupao slusalice od mp3-a iz usiju i pokidao ih! Otisla sam na policiju da ga prijavim jer mislim da to nije normalno..bez povoda nekog napasti?! Fizicki napasti djevojku od 23 g! Policija je napravila zapisnik,pritom se prema meni ponasala kao da sam ja nesto napravila.
Htjeli su mi napisati kaznu da sam se rolala,na mjestu di se svi rolaju i rekreiraju na sve nacine, iako je to jednosmjerna ulica tik uz more! Ja za to nikada nisam cula??!!! 300 kn kazne! Prosla sam samo sa opomenom i 12 mj "uvjetne"tj.ne smijem se rolati tu da ne popusim kaznu! Zanima me hoce li poduzeti sta u vezi toga sta me napao usred bijelog dana neandertalac! Ljudi su bili oko mene i nitko mi nije priskocio pomoc!
Zanima me ako je netko imao slicno iskustvo..pritom naravno mislim na rolanje,a ne na ovaj dio di ludaci napadaju ljude p cesti?!
Tnx