Μου λείπεις τόσο που αισθάνομαι πως άλλο πια δεν ζω, I miss you so, that I feel that I don't live anymore
μου λείπεις τόσο που η ζωή μου λιγοστεύει. I miss you so that my life is running short
Τώρα που δεν πάει πια τίποτα καλά now that nothing is οκ anymore
νιώθω πως μου λείπεις ακόμα πιο πολύ, I feel that I miss you even more
τώρα έχω ανάγκη την ζεστή σου αγκαλιά now I need your warm hug
έχω ανάγκη ένα σου φιλί, ένα σου φιλί. I need one kiss of yours, one kiss of yours
Μου λείπεις τόσο που αισθάνομαι πως άλλο πια δεν ζω, I miss you so, that I feel that I don't live anymore
μου λείπεις τόσο και ο φόβος με παιδεύει, I miss you so and the fear troubles me
πως κάποιος άλλος τώρα έχει την καρδιά που αγαπώ that someone else has now the heart that I love
και τη ζωή μου κάθε μέρα λιγοστεύει. and diminishes my life every day
Τώρα που η καρδιά μου μαζί σου ξενυχτά now that my heart stays up all night with you
νιώθω να σε θέλω ακόμα πιο πολύ, I feel that I want you even more
πες μου απόψε που να βρω παρηγοριά tell me where to find comfort tonight
πως να την αντέξω τόση μοναξιά, τόση μοναξιά. how can I stand that so much loneliness, so much loneliness
Μου λείπεις τόσο που αισθάνομαι πως άλλο πια δεν ζω, I miss you so that I feel that I don't live anymore
μου λείπεις τόσο και ο φόβος με παιδεύει, I miss you so and the fear troubles me
πως κάποιος άλλος τώρα έχει την καρδιά που αγαπώ that someone else has now the heart that I love
και τη ζωή μου κάθε μέρα λιγοστεύει. and diminishes my heart every day ( χ3 )
και τη ζωή μου κάθε μέρα λιγοστεύει. and diminishes my heart every day
και τη ζωή μου κάθε μέρα λιγοστεύει. and diminishes my heart every day