Мисля, че и часовата разлика си казва думата... Все пак ние можем да си комуникираме с него 1-2 часа и то само ако сме нощни птици като мен :d
question:
does anyone know if there is a place on ara-music or diaspona records webpage for me to download commericals?
I download the commericals from payner.bg, and i was wondering if i could do that for another company?
thanks!
Или нощни пеперуди :lol:
Eins.. hier kommt die Sonne
Zwei..hier kommt die Sonne
Drei.. hier kommt die Sonne
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Охоо :d И видя ли какво сме си ти писали![]()
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
noshtna peperuda e samo edna![]()
София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купона е при нас.
da da, vidyah
noshtnaTA v sluchaq![]()
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
you continue speaking about no one who they can speak with live...long live skype... do some phonecalls and speak in every language you desire :P
вальо, теди извинете ме с този скайп но малко не съм се занимавала с него скоро заради ученето, но ако пишете като го видя ще отг на 100 процента
crazytofik i realy like how you speak our language.. to tell the truth you reached a perfect level for someone who slefteaches a language
PROPEL.. use skype and speak in BG with usit will be a lot easyer for you in time
Душата ми не е пътека- да минеш и да си заминеш.... Душата ми не е камина- да се стоплиш и да си отидеш.. Душата ми е Божи храм- влезеш ли оставаш там!
"София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купона е при нас"
hahahahahcrazytofik i just saw your signiture and you really made me remember the time when our chalga still looked like this
btw i live in Varna so "купона е при нас"
http://www.youtube.com/watch?v=BAQYS3KxbTw
Душата ми не е пътека- да минеш и да си заминеш.... Душата ми не е камина- да се стоплиш и да си отидеш.. Душата ми е Божи храм- влезеш ли оставаш там!
Adrian, tryabva po-chesto da vlizash v SkypeTam sme nie, no sys Skype obshtuvaneto e po-lesno, otkolkoto s foruma (Adrian, You should sign up in Skype more often. We're there but the communication is easier with Skype than with the Forum)
![]()
C'est la vie!
Ок, Теди ( от Варна става въпрос) нямаш никакъв проблем. Съжалявам, че не успях вчера да 'побродя' из форума, ала от бурята и разпределителната кутия за интернета гръмна и беше голямо шоу. Днес едва я оправиха.
Но сега вече съм редовен
![]()
C'est la vie!
da da razbrah vsichko :P az shte izprobvam da vlizam po-chesto v skype
probvam not izprobvam in this case![]()
C'est la vie!
that's good, well done!![]()
C'est la vie!
dobre dobre :P shte probvam :P