@ Тина: И аз знам някои "интересни" неща за Малина,като например,че имала вземане-даване с много мутри и темподобни :лол, значи май не са измислици
@ Ева: ехх,най-накрая научих името ти,ти си модератор,но рядко пишеш тук
Доколкото си спомням,единственото,за което сме говорили с теб,беше Гърция и отношението на гърците към нас... тема,която ми стана още по-болна напоследък,след като мама изкара там 10 дни ...Нo както и да е, момичета,относно ученето на езици съм абсолютно съгласна с вас, макар че тук у нас за съжаление това не се цени и когато хората разберат,че искаш да учиш филология,те смятат едва ли не за най-големия прецакняк и че в това нямало смисъл.Но пък аз си казах,че няма пък да живея заради хората и си отидох,там където ми харесва най-много
![]()
п.п. относно чалгата - напоследък много ме дразни.И преди е имало много вулгарни и просташки текстове,но тази година се оляха.Особено новите гениални дуети на Преслава и Константин и Азис и Ванко 1 - и двата съм ги чула само веднъж и едва не повърнах,не можах да ги изтърпя докрай...
Eins.. hier kommt die Sonne
Zwei..hier kommt die Sonne
Drei.. hier kommt die Sonne
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Lou, you're kidding nowGalena is and continue being younger than Malina
........ I think I won't teach you offensive phrases and words anymore
Guess why ?
![]()
C'est la vie!
Edno golyamo blagodarsko za obrazovatelniya ti urok, Tedisega veche shte znam
..... otnosno ''jebanica'' .... ot Adrian go znam
negova duma e .... sydi nego za greshkite mu
.... varnah se za tvoe golyamo syzhalenie ot more ....... za da te tormozya psihicheski oshte ..... nyama da se ottyrvesh lesno draga
..... inache kakvo pravite vie ....... kak ya karate :P ....... gledam che tuka go razdavate na "laf moabet"
......... bravo bravo ........
C'est la vie!
ne znam za pop-folka (chalgata) ama chuvali li ste naskoro "novata" pesen na Galiya (ot Karizma) - 3 minuti do Show ......... (puke) .......... yavno v dneshno vreme tekstopiscite i kompozitorite gi nyama v chas ....... ili prosto az sym izgubil sluh i vkus kym muzikata............ i ne samo Galiya ami i Krasimir Avramov ("onya" koito ni predstavyashe na Eurovision .... kazvam "onya" poradi prostata prichina che ne znam kak da se go naricham .... toi ... tya ... to ... ) ........ takava pesen prosto ....... mozhe samo da te dovede do samoubijstvo ....... obshto vzeto slushajte chuzhdestranna muzika tyj kato nashata ne stava (pyk i vs nashe e kavyr versiya na chuzhdo
)
C'est la vie!
Tina mozhe li da te pitam dali poznavash edno momiche koeto uchi v Amerikanskiya kolezh ..... prosto ot lyubopitstvo ... ne i pomnya imeto no tazi godina specheli 1vo myasto na konkursa Mladi talanti i shte predstavya BG vyv Franciya ... lyubopitno mi e zashtoto az uchastvah na tozi konkurs obache neya taka i ne ya vidyah pri nas edva na nagrazhdavaneto ya vidyah i to beglo .....
C'est la vie!
znam samo che e ot Sofiya s leko drypnati ochichki i cherna kosa![]()
C'est la vie!
i ti li si Ovenmaleee sys 7 dni sym po-golyam ot tebe ako infoto ot skype-a ti e vyarno
![]()
C'est la vie!
az si misleh che si po-golyama (g/d kato tedito :P ... ni6to lichno kako tedi)
C'est la vie!
i edin moi priyatel e roden na 14.04 ama 1990![]()
C'est la vie!
mozhe li da mi dadesh pylnomoshtno(wasntme)
![]()
C'est la vie!
Вече не уча, Тинче. Аз съм древно говедо и като (почти) всички себеподобни работя. : ))
Теди, не пиша, защото страдам от остра форма на форумна логорея - ако почна, няма спиране. По-добре да си трая, че иначе ще оспамя хубавото местенце с дивотии.
А сериозно - времето ми е дефицитно напоследък, затова се изявявам спорадично, но за сметка на това пък чета редовно.
По думите ти съдя, че престоят на майка ти не е бил никак приятен.![]()
It's funnier in Enochian
Ей тва е..на 1 страница 10 мнения на Вальо едно след друго без прекъсване... не знаеш ли,мойто момче,че има и такива работи като"едит пост',като си забравил нещо,няма нужда да добавяш още 10 мнения с каквито глупости си се сетил да питаш после
@ Eva: Да, за съжаление изобщо не беше приятен и не само за нея,но и за някакъв неин спътник на кораба за Крит,който заминавал на учебна практика в тамошен хотел...и 1 седмица след пристигането майка ми говорила с него и двамата били на едно мнение:че гърците са непоносими... но не искам да задълбавам в тази тема,това си е лично мое мнение,тук има много хора,които са фенове на Гърция или гръцкия език... И не мога да поставя ВСИЧКИ гърци под общ знаменател...познавам 2-3 гърци,които са много земни и приятни хора,без да страдат от манията,че света се върти около тяхната държава.Но такива май са голяма рядкост.Поне за мен.
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.
Oh no Lou, I still haven't told him... but I will... we'll have a very serious conversation about that topic.
Vier
Fünf
Sechs
Sieben..
Acht..
Neun.....
Ich hab' keine Lust.